DALMACIJA JE NA NOGAMA NAKON PROLJETNOG BUĐENJA BIJELIH: / Stigli i Bad Blue Boysi

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Bliži se 19.00, kad će na poljudski travnjak istrčati momčadi Hajduka i Dinama u još jednom vrućem hrvatskom derbiju.

3.4.2019.
18:28
PIXSELL
VOYO logo

18.28 - Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Splita, na stadionu se očekuje oko 25 000 navijača.

Image
[FOTO] HAJDUK - DINAMO 0-1: /

Modri osvojili Poljud, Caktaš zbog udaranja Šunjića dobio crveni; na travnjaku je bilo prilično žestoko

18.00 - Po dolasku na stadion Poljud, hajdukovce su dočekale kolone navijača koji su pozdravili igrače pljeskom i pjesmom. Video je objavljen na Instagramu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.15 - Dalmatinski portal piše kako je bio zanimljiv susret s osam Nizozemaca uoči utakmice Hajduka i Dinama. Redom su simpatizeri Ajax, a kupili su ulaznice za Sjever.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaju kolege iz spomenutog medija, oni su u Splitu bili još prošle godine i učlanili se u Hajduk, ali nisu uspjeli ući na derbi. Stadion je tada bio rasprodan i nikako nisu uspjeli doći do ulaznica. Sada su se opet vratili, ali ovoga puta su imali kontakt u Splitu koji im je na vrijeme osigurao ulaznice.

16.51 - Zagrepčani imaju čak 24 boda više od Splićana, ali napaljenisu hajdukovci, još više nakon izjave trenera Dinama Nenada Bjelice koji smatra da ovo nije derbi, s obzirom na stanje na tablici. Ipak, čestitao je Hajduku na posljednjim rezultatima i tako pokazao korektnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.32 - Na Facebook profilu Balkanski navijači, siteu koji se bavi navijačkom subkulturom i događanjima na ovim prostorima, osvanuo je pomalo čudan video, ali s jasnom porukom kakva se iscrtava i iz objave. Nakon što je Hajduk vezao četiri uzastopne pobjede, u drugom dijelu HNL-a sezone ne znaju za poraz, navijači Bijelih još su više zagrizli za utakmicu i svoj klub. Stadion će biti dobro ispunjen, prema nekim prognozama i pun, ali pričekajmo početak utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče videa, u njegovom potpisu stoji:

"Snimka sa zadarskog aerodruma gdje su sletjela dva aviona iz Dublina i Stuttgarta. Dosta navijača s obilježjima Hajduka. Ludilo će biti danas!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je nejasno koji su to navijači na snimci, nekako izgleda kao da su obični putnici, od toga dobar dio žena, ali na vama je da prosudite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo