OGLAS

MESSI GENIJALNOŠĆU NOGOMETNOG BOGA ODUŠEVIO SVIJET: / Hrvatima visi drugi krug, PSG slavio u derbiju večeri

Image
Foto: AFP/Screenshot

Uzbudljivo je bilo u 5. kolu natjecanja po skupinama A, B, C i D u Ligi prvaka u srijedu navečer

28.11.2018.
22:52
AFP/Screenshot
VOYO logo

SKUPINA A:

Atletico Madrid - Monaco 2-0 (Badiashile 2ag, Griezmann 24)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund - Club Brugge 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA B:

Tottenham - Inter 1-0 (Eriksen 80)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSV - Barcelona 1-2 (De Jong 83//Messi 61, Pique 70)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA C:

Napoli - Crvena Zvezda 3-1 (Hamšik 11, Mertens 34, 52//Nabouhane 57)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG - Liverpool 2-1 (Bernat 13, Neymar 37//Milner 45+1pen)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA D:

Lokomotiva Moskva - Galatasaray 2-0 (Krychowiak 43, Ignjatijev 53)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto - Schalke 3-1 (Eder 52, Jesus Corona 54, Marega 90+4//Bentaleb 89pen)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U derbiju večeri nogometne Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva pobijedio Liverpool sa 2-1. Zanimljivo je bilo i u Londonu gdje su Spursi lovili pobjedu protiv Intera kako bi ostali u igri za prolaz i na koncu slavili s 1-0. No, idemo redom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najzvučnijoj utakmici večeri, PSG je poveo u 13. minuti golom Juana Bernata koji je iskoristio pogrešku Van Dijka i zabio za vodstvo domaćina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
TRENUTAK MAGIJE ČUDESNOG LIONELA MESSIJA: /

Pogledajte potez zbog kojeg mu se svi klanjaju i kojim je srušio Ronalda

Image
TRENUTAK MAGIJE ČUDESNOG LIONELA MESSIJA: /

Pogledajte potez zbog kojeg mu se svi klanjaju i kojim je srušio Ronalda

Bernat zabio za 1-0, Neymar za 2-0

Na 2-0 je povisio Neymar u 37. minuti nakon sjajne kontre. Brazilac je započeo akciju gurnuvši loptu na krilo Mbappeu koji je projurio po lijevoj strani i ubacio za Cavanija čiji je udarac s nekoliko metara obranio Alisson. Na odbijenu loptu naletio Neymar i zabio za 2-0. Liverpool je bez prave igre smanjio u posljednjim trenucima prvog dijela i to iz kaznenog udarca kojeg je realizirao James Milner.

https://streamable.com/v0d0q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren odigrao čitav susret za Redse

U nastavku susreta bilo je nekoliko prilika na obje strane, no rezultat se više nije mijenjao. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za 'Redse'.

Napoli rasturio Crvenu Zvezdu, Rog igrao za pobjednike 4 minute

U drugom susretu iz skupine C Napoli je pobijedio Crvenu zvezdu sa 3-1. Golove za talijanski sastav zabili su Marek Hamšik (11) i Dries Mertens (33, 52), dok je pogodak za goste postigao El Fardou Ben Nabouhane (58).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Rog je za Napoli igrao posljednje četiri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči zadnjeg kola Napoli vodi s devet bodova, PSG ima osam bodova, Liverpool šest, a Crvena zvezda četiri boda. U zadnjem kolu sastaju se Liverpool i Napoli, te Crvena zvezda i PSG.

Tottenham bolji od Intera

Derbi je odigran i u skupini B gdje su snage odmjerili Tottenham i Inter. Tottenhamu je trebala pobjeda kako bi ostao u igri za prolaz, dok je Interu bio dovoljan i bod kako bi i matematički osigurao plasman u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu su Englezi posve zasluženo slavili sa 1-0 golom Christian Eriksena u 80. minuti. Kako je Tottenham na San Siru izgubio sa 1-2 u slučaju identičnog bodovnog skora s Interom bit će bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišiću i Brozoviću 90 minuta, Vrsaljko nije igrao zbog ozljede

Za goste su cijeli susret odigrali Ivan Perišić i Mateo Brozović, dok Šime Vrsaljko nije nastupio.

U drugom susretu Barcelona je na gostovanju pobijedila PSV Eindhoven sa 2-1 i tako osigurala prvo mjesto u skupini. Domaćin je bio bolji u prvom dijelu, imao je nekoliko lijepih prilika, međutim Nizozemci nisu uspjeli zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSV je najbliže golu bio u 16. minuti, no udarac Gastona Pereira s ruba kaznenog prostora završio je u okviru gola. Najbolju priliku za Barcu u prvom dijelu imao je Lionel Messi, ali je njegov udarac s gol linije glavom izbacio Angelino. U nastavku je Barca povela 2-0 golovima Lionela Messija (61) i Gerarda Piquea (70), a u 83. minuti je smanjio Luuk de Jong. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Barcu. Što se tiče Messijevog gola, za napomenuti kako se radi o pravoj majstoriji.

Messi zabio između petorice

Ousmane Dembele dodao je u šesnaesterac, loptu je primio Lionel Messi i između petorice igrača majstorski zabio u desnu stranu gola. Jeroen Zoet je bio nemoćan, samo je ispratio loptu u mrežu. Inače, Messi je ovim golom prestigao Ronalda i sad je on sa 106 golova najbolji strijelac jednog kluba u Ligi prvaka u povijesti.

Također, bio je ovo njegov 66 gol u Ligi prvaka u 66 susreta u kojima je nastupio. Najveći je strijelac u povijesti natjecanja po skupinama u Ligi prvaka. Rekord za rekordom genijalni Messi skida sa svakim svojim novim pogotkom. Toliko je zadužio nogometni svijet...

Na ljestvici vodi Barcelona sa 13 bodova, Tottenham i Inter imaju po sedam bodova, a PSV jedan bod. U zadnjem kolu igrat će Barcelona - Tottenham, te Inter - PSV.

Nula u Dortmundu

U susretu skupine A Borussija Dortmund i Club Brugge našeg Ivana Leke su odigrali bez golova. Karlo Letica i Matej Mitrović nisu nastupili za goste.

U ranije odigranom susretu Atletico Madrid je pobijedio Monaco sa 2-0. Atletico je rutinski stigao do pobjede protiv posrnulog francuskog prvoligaša kojem je ove sezone glavni zadatak kako se spasiti od ispadanja u drugu ligu.

Henry i prije utakmice potpisao predaju

Thierry Henry je i prije utakmice potpisao predaju uvrstivši u sastav četiri 'klinca', a u nastavku susreta u 'vatru' je gurnuo još dvojicu pri čemu su Han-Noah Massengo (17) i Benoit Badiashile (17) postali prvi igrači koji su rođeni u 21. stoljeću, a zaigrali su od prve minute u nekoj utakmici Lige prvaka.

Atletico je poveo već nakon minutu i 32 sekunde utakmice, više sretno nego spretno. Pucao je Koke, a lopta je pogodila Badiashilea i promijenila smjer prevarivši Diega Benaglija. U 24. minuti na 2-0 je povisio Antoine Griezmann.

Subašić nije branio za goste iz Kneževine

Monaco je mogao smanjiti u 81. minuti, no Radamel Falcao je propustio realizirati kazneni udarac. Kolumbijski napadač je promašio cijela vrata svog bivšeg kluba u kojem je proveo dvije godine. Kazneni udarac je skrivio Stefan Savić igrajući rukom u kaznenom prostoru zaradivši pritom drugi žuti karton pa je Atletico završio utakmicu s igračem manje.

Nikola Kalinić je za Atletico nastupio od 62. minute, dok Danijel Subašić nije branio za goste. U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Borussija Dortmund i Club Brugge.

Na ljestvici vodi Atletico Madrid sa 12 bodova, Borussija ima 10 bodova, Club Brugge pet, a Monaco jedan bod.

Porto bolji od Schalkea

Porto je u susretu za prvo mjesto u skupini D pobijedio Schalke sa 3-1. Nakon prvog poluvremena bez golova, Porto je sve riješio u prvih deset minuta nastavaka postigavši dva brza gola, a strijelci su bili Eder Militao (52) i Jesus Corona (54). U 89. minuti rezultat je smanjio Nabil Bentaleb iz kaznenog udarca, a na konačnih 3-1 je postavio Moussa Marega u četvrtoj minuti nadoknade.

U drugom susretu iz ove skupine Lokomotiv je u Moskvi pobijedio Galatasary sa 2-0 i ostao u igri za plasman u Europsku ligu. Turci su tražili pobjedu koja bi ih ostavila u igri za jednu od prve dvije pozicije, no sada će morati spašavati treće mjesto.

Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela preko Grzegorza Krychowiaka. Jefferson Farfan je poslao loptu koju je primio poljski veznjak i odmah pucao. Lopta je okrznula Ryan Donka i zavarala Fernanda Musleru. Ruski sastav je u 55. minuti zabio i drugi gol, a strijelac je nakon lijepe akcije bio Vladislav Ignatjev. Vedran Ćorluka je odigrao cijeli susretu za ruski sastav.

Na ljestvici vodi Porto sa 13 bodova, Schalke ima osam bodova, Galatasaray četiri, Lokomotiv tri boda.


GOTOVE SU UTAKMICE VEČERAŠNJEG PROGRAMA U LIGI PRVAKA

94' - Marega je zabio treći gol Porta protiv Schalkea.

88' - Bentaleb je zabio za Schalke za 1-2 Porta.

83' - GOOOL za PSV - Angelino je pokazao sjajnu tehniku i lijepo centrirao u šesnaesterac, gdje je loptu dočekao Luuk de Jong i lijepo zabio za smanjenje rezultata za njih na 1-2.

80' - GOOOL u Londonu - Tottenham deset minuta prije isteka devedeset minuta vodi s 1-0. Christian Eriksen uspio je provući loptu pokraj Handanoviča za ludnicu na Wembleyju.

70' - Gerard Pique zabio je gol za 2-0 Barcelone. Čini se kako je gotova priča PSV-a u ovoj utakmici.

57' - U istoj minuti u Eindhovenu Barcelona zabija za vodstvo 0-1 protiv PSV-a. Messi je zabio još jedan sjajan gol u svojoj karijeri. Ousmane Dembele je dodao u šesnaesterac, loptu je primio Lionel Messi i između petorice igrača majstorski zabio u desnu stranu gola. Jeroen Zoet je bio nemoćan, samo je ispratio loptu u mrežu. Inače, Messi je ovim golom prestigao Ronalda i sad je on sa 106 golova najbolji strijelac jednog kluba u Ligi prvaka u povijesti.

57' - Crvena Zvezda smanjuje na 1-3. El Fardou Ben je zabio za prvaka Srbije.

56' - Nakon samo 4 minute, Porto je zabio novi gol za 2-0 protiv Schalkea. Znači, u samo tri večerašnje utakmice pali su golovi, ukupno njih osam. Zanimljivo.

52' - Evo nam prvog gola večeras, a da nije postignut u utakmicama u skupini C. U Portu je istoimena momčad povela s 1-0 protiv njemačkog Schalkea.

52' - GOOOL - Napoli uništava Crvenu Zvezdu u Napulju. Predivan gol postigao je Dries Mertens za 3-0 Talijana. Beograđani su na koljenima.

POČELA SU DRUGA POLUVREMENA

GOTOVA SU PRVA POLUVREMENA: Jedini golovi koji su večeras pali su oni u utakmicama u skupini C. Tamo je palo 5 golova, u svim ostalim dvobojima stoji još uvijek nula. Nadamo se buđenju golgetera i ostalih igrača u nastavku utakmica i na drugim terenima.

45'+2 - Liverpool ni kriv, ni dužan, zabija gol za smanjenje rezultata 2-1.James Milner je poslao golmana u krivu stranu i mirno zabio penal, pucao je Englez u donji lijevi kut.

38' - Idemo do Londona gdje pratimo sudar Tottenhama i Intera. Najveća prilika Tottenhama do sad u utakmici! Winks je sjajno pucao s 30-ak metara i pogodio prečku, Handanovič je bio već savladan, ali božica Fortuna nasmiješila se Interu.

37' - Zabija se jedino u Parizu i Napulju. Dosta slično kao i kod prvih golova. Nakon drugog pogotka Napulja, PSG je preko Neymara zabio za 2-0 protiv Redsa.

33' - GOOOL u Napulju, Napoli vodi 2-0 protiv Crvene Zvezde. Nakon što je primio jedan dobar pas Dries Mertens je poslao loptu uz lijevu stativu.

14' - Nekako u isto vrijeme domaći navijači u Napulju i Parizu raduju se zbog gola svojih ljubimaca. Napoli je poveo protiv Crvene Zvezde 1-0, a PSG protiv Liverpoola. Marek Hamsik Napoli je doveo u vodstvo nakon kornera. Lopta je prošla kroz šumu igrača i Hamsik je imao lagan posao. Na Parku prinčeva, Juan Bernat iskoristio je veliku pogrešku igrača Liverpoola i doveo svoju momčad u prednost jednog gola na susretu.

1' - Počele su utakmice 5. kola Lige prvaka programa u srijedu navečer.

Na teren će izaći 4 srebrna Vatrena. Večeras će u fokusu biti Perišić i Brozović u Interu, Rakitić u Barceloni, te Lovren u Liverpoolu. Najzanimljivija utakmica večeri igra se u Londonu i Parizu. Na Wembleyju će se sudariti Tottenham i Inter, dok će na Parku prinčeva snagu i nogometno znanje odmjeriti PSG i Liverpool. Šime Vrsaljko ostao je u Milanu zbog ozljede.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo