UZBUNA U REDOVIMA NOVOG HRVATSKOG PRVOLIGAŠA, HNL IKONA IMA KORONAVIRUS: / 'Bio je na piru u Zagrebu, mladoženja je isto pozitivan'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dobra vijest je da Rendulić nije imao kontakt s igračima. Podsjećamo, Šibenik je izborio ulazak u Prvu HNL nakon što je Druga HNL okončana zbog pandemije koronavirusa

1.7.2020.
20:13
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Novi hrvatski prvoligaš Šibenik našao se u velikim problemima. Objavljeno je da je njihov trener Krunoslav Rendulić pozitivan na koronavirus.

Ikona HNL-a javio je klubu čim je saznao da je zaražen, a u samoizolaciju su otišli svi koji su bili u kontakru s njim: trener vratara Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HAJDUK PREKO NOĆI OTPUSTIO TROJICU IGRAČA: /

Ove sezone slabo su igrali i Tudor na njih više ne računa

Image
HAJDUK PREKO NOĆI OTPUSTIO TROJICU IGRAČA: /

Ove sezone slabo su igrali i Tudor na njih više ne računa

Nije imao kontakt s igračima

"Umjesto jedne pozitivne priče, početak priprema za prvu ligu, doživjeli smo jedan neugodan udarac. Naš je trener naime pozitivan na koronavirus, a kako smo Ivan, Jure, Matas i ja imali s njim jučer radni sastanak, dobili smo uputu od epidemiologa da moramo na 14 dana u samoizloaciju", rekao je iz karantene Joso Bulat, predsjednik Nadzornog odbora za Šibenski portal.

Rendulić, kaže, nema simptome, kao ni bilo tko drugi iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krunoslav je za vikend bio na jednom piru u Zagrebu i nakon što je saznao da je mladoženja pozitivan na Covid-19 odlučio se testirati i ispao na, na žalost, pozitivan, Na žalost sada kada imamo najviše posla, ne možemo biti u klubu, i tako 14 dana. Ali, tako je, kako je, moramo biti odgovorni", rekao je Bulat.

Dobra vijest je da Rendulić nije imao kontakta s igračima. Podsjećamo, Šibenik je izborio ulazak u Prvu HNL nakon što je Druga HNL okončana zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo