UZBUDLJIVA NOGOMETNA VEČER: / Remi Engleske i Njemačke, pobjeda Francuske, luda utakmica u Bruxellesu

Image
Foto: AFP

Reprezentacije Engleske i Njemačke odigrale su neodlučeno 0-0 u prijateljskoj utakmici kojoj je domaćin bio londonski Wembley.

10.11.2017.
23:33
AFP
VOYO logo

Bila je to prva utakmica bez golova između ovih nogometnih divova još od 1982. godine, u svakom od prethodnih 16 dvoboja pao je barem jedan pogodak. Ukupno je ovo bila 32. međusobna utakmica Engleske i Njemačke - svaka reprezentacija ima po 13 pobjeda, a šest je ogleda završeno neodlučenim ishodom.

https://streamable.com/144gq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann i Giroud za pobjedu

Francuska je na Stade de Franceu u Parizu pobijedila Wales s 2-0. Tricolori su poveli u 18. minuti pogotkom Antoinea Griezmanna iz voleja nakon prekrasnog dodavanja Corentina Tolissoa. U 71. minuti Kylian Mbappe se probio po desnoj strani i ubacio u sredinu, a Olivier Giroud s desetak metara udaljenosti matirao Waynea Hennesseyja za konačnih 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrlo sadržajnoj utakmici u Bruxellesu Belgija i Meksiko su odigrali neodlučeno 3-3. Eden Hazard je u 17. minuti doveo Belgijance u vodstvo, a s bijele je točke u 38. minuti izjednačio Jose Guardado. Romelu Lukaku je u 55. minuti donio novu prednost domaćinu, ali samo minutu kasnije je još jedno izjednačenje Meksikancima donio Hirving Lozano.

Lukaku do rekorda

Isti je igrač u 60. minuti doveo goste u vodstvo, a konačnih je 3-3 deset minuta kasnije svojim drugim pogotkom večeri postavio Lukaku. Napadaču Manchester Uniteda je ovo bio 30. gol za reprezentaciju čime se na vrhu vječne ljestvice belgijskih strijelaca izjednačio s Paulom van Himstom i Bernardom Voorhoofom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da su Poljska i Urugvaj u Varšavi odigrali 0-0, a Ukrajina je u Lavovu svladala Slovačku s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo