UZASNA TRAGEDIJA: / Pao s tribine i na mjestu ostao mrtav

Pobjeda nogometasa San Lorenza protiv Huracana (3:1) u 5. kolu argentinskog prvenstva ostala je u sjeni tragedija koja se dogodila na tribini stadiona El Nuevo Gasometro.

16.3.2015.
11:51
VOYO logo

Kako navodi spomenuti dnevni list, 24-godisnji Pablo Gimenez pao je s 50 metara visine na donju etazu tribine i na mjestu ostao mrtav. Pri padu je Gimenez udario u 33-godisnjeg Estebana Otera koji je s teskim ozljedama prevezen u bolnicu u Buenos Airesu, ali prema posljednjiim informacijama, nije u zivotnoj opasnosti. Uz Otera je bio i njegov cetverogodisnji sin, ali djecak srecom nije ozlijeden.

"U dubokoj smo boli. Jedan je navijac izgubio zivot, a drugi je u ozbiljnom stanju. Ne mozemo slaviti pobjedu u takvim okolnostima", istaknuo je trener aktualnog juznoamerickog prvaka Edgardo Bauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U San Lorenzu isticu da je sluzbeni spiker upozoravao navijace da ne stoje na rubovima tribina, ali nesretni Gimenez ocito nije poslusao savjet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izrazavamo sucut obitelji preminulog navijaca. Istodobno nastavljamo pratiti situaciju s ozlijedenim navijacem. Predsjednik Matias Lammens i klupski direktori su u bolnici s obitelji stradalog gledatelja", objavio je klub ciji je najpoznatiji navijac papa Franjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo