UZALUD VAM TRUD HAJDUCI: / HNS opalio još jedan šamar Splićanima

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić
Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić
9.3.2016.
18:30
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Komisija nogometnih sudaca napravila je analizu suđenja u prvih pet kola proljetnog dijela lige. Najviše se repova vuklo nakon dvoboja Lokomotiva - Hajduk u kojem, između ostaloga, sudac Tihomir Pejin nije dosudio jedanaesterac za Splićane nakon više nego očiglednog igranja rukom Borne Barišića u kaznenom prostoru.

Image
OVO JE BILO KATASTROFALNO: /

'Nije ni čudo što nam se HNL počeo gaditi'

'Suci nisu bili tim'

"Na utakmici je bilo više grešaka u primjeni disciplinskih i tehničkih mjera od strane suca utakmice, a ocjena je dana na revidiranje kontroloru suđenja. Konstatirano je i da sudački tim nije djelovao kao tim iz čega su proizašle pogreške, uključujući nedosuđeni kazneni udarac za HNK Hajduk", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nedosuđeni jedanaesterac za Hajduk

Navedene su još četiri utakmice s evidentnim pogreškama sudaca, ali unatoč tome, Hajdukov je prijedlog za stranim sucima odbačen jer su naši - dovoljno kvalitetni.

'Pogreške se događaju'

"Komisija nogometnih sudaca razmotrila je i odbila prijedlog HNK Hajduk da utakmice polufinala i finale Hrvatskog nogometnog kupa sude inozemni suci. Komisija je izrazila čvrst stav da su usprkos pojedinačnim pogreškama, kakve se događaju i u drugim ligama, hrvatski suci i više nego dovoljno kvalitetni suditi ključne utakmice Hrvatskog kupa i prvenstva", zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u polufinalu Kupa će se sudariti Hajduk i Dinamo, te Rijeka i Slaven Belupo. Prve su utakmice na rasporedu 15. i 16. ožujka, a uzvrati 5. i 6. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo