Razgovori na jahti

UVRIJEĐENI MESSI NAPUŠTA BARCELONU!? Njegov otac već otpočeo pregovore s europskim velikanom!

Dan nakon što je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi osuđen na 21 mjesec uvjetne zatvorske kazne, pojavila su se nagađanja da bi mogao napustiti Barcelonu.

Messi je, zajedno s ocem Jorgeom, proglašen krivim zbog utaje poreza. Budući da duljina izrečene kazne ne premašuje 24 mjeseca i da niti jedan od njih nema kriminalni dosje, kaznu neće morati odraditi u zatvoru, već ona postaje uvjetna.

Ni City neće mirno gledati

Unatoč tome, engleski tabloid The Sun u četvrtak donosi vijest kako bi Messija ova presuda mogla nagnati na napuštanje Barcelone, a ako se to dogodi, Chelsea je spreman reagirati. Štoviše, tvrdi spomenuti dnevnik, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič se prije nekoliko dana na svojoj jahti našao s Messijevim ocem.

Iako djeluje nestvarno da bi Messi mogao napustiti Barcelonu, ako do toga dođe, odšteta će nedvojbeno premašiti 120 milijuna eura i bit će to najveći transfer u povijesti nogometa. Naravno, ne treba u tom slučaju isključiti ni Manchester City kojem novca također ne manjka, a na klupi ima bivšeg Messijevog učitelja Pepa Guardiolu.

Zasad na vijest The Suna prvenstveno treba gledati kao na špekulaciju, ali ako je Messi doista uvrijeđen izostankom veće podrške Barcelone tijekom sudskog procesa, nije nemoguće da se sprema senzacija.

Povratak na Net.hr