UVRIJEĐENI MESSI NAPUŠTA BARCELONU!? / Njegov otac već otpočeo pregovore s europskim velikanom!

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Dan nakon što je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi osuđen na 21 mjesec uvjetne zatvorske kazne, pojavila su se nagađanja da bi mogao napustiti Barcelonu.

7.7.2016.
12:13
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Messi je, zajedno s ocem Jorgeom, proglašen krivim zbog utaje poreza. Budući da duljina izrečene kazne ne premašuje 24 mjeseca i da niti jedan od njih nema kriminalni dosje, kaznu neće morati odraditi u zatvoru, već ona postaje uvjetna.

Ni City neće mirno gledati

Unatoč tome, engleski tabloid The Sun u četvrtak donosi vijest kako bi Messija ova presuda mogla nagnati na napuštanje Barcelone, a ako se to dogodi, Chelsea je spreman reagirati. Štoviše, tvrdi spomenuti dnevnik, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič se prije nekoliko dana na svojoj jahti našao s Messijevim ocem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako djeluje nestvarno da bi Messi mogao napustiti Barcelonu, ako do toga dođe, odšteta će nedvojbeno premašiti 120 milijuna eura i bit će to najveći transfer u povijesti nogometa. Naravno, ne treba u tom slučaju isključiti ni Manchester City kojem novca također ne manjka, a na klupi ima bivšeg Messijevog učitelja Pepa Guardiolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad na vijest The Suna prvenstveno treba gledati kao na špekulaciju, ali ako je Messi doista uvrijeđen izostankom veće podrške Barcelone tijekom sudskog procesa, nije nemoguće da se sprema senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo