Čvrsta odluka

UVRIJEĐENA ZVIJEZDA: “Čak i ako moj tata bude izbornik, neću igrati za reprezentaciju”

Veznjak Manchester Cityja Samir Nasri gostovao je na jednoj francuskoj televizijskoj postaji i poslao jasnu poruku da više nikad nema namjeru igrati za reprezentaciju iako ima tek 28 godina.

Nasri je u sukobu s aktualnim francuskim izbornikom Didierom Deschampsom koji ga lani nije želio voditi na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Objasnio je tada Deschamps da ne želi Nasrija u nacionalnoj momčadi zbog njegova ponašanja, a nogometaševa djevojka Anara Atanes svoje je mišljenje o cijeloj situaciji izrazila kroz dvije riječi na Twitteru: “Je**š Francusku”.

“U reprezentaciji sam samo patio”

Iako je otada prošlo više od godinu dana, Nasri se nije predomislio. Za Francusku neće igrati više nikad, čak i ako Deschamps više ne bude na klupi.

“Ma čak i da moj tata dođe za izbornika, neću se vratiti. U reprezentaciji sam samo patio, a propuštanje SP-a me uništilo. Htio sam se povući još 2012., ali otac me uvjerio da ostanem zbog SP-a. Nastojao sam biti dobar, odradio sam odličnu sezonu, imao vrlo dobru statistiku i sve to nije bilo dovoljno”, istaknuo je Nasri.

“Poštujem sve, ali kad sam vidio tko je sve na popisu za SP… Nisam savršen, imam svojih mana, ali ako ste dobar trener, znat ćete upravljati s time”, zaključio je Francuz.

Povratak na Net.hr