UVJERLJIVE POBJEDE CHELSEA I LIVERPOOLA: / Vlašić ponovno bez prilike, Salah srušio Fowlerov rekord, bomba De Bruynea

Image
Foto: AFP

Favoriti danas nisu dopustili iznenađenja te su tako svoje pobjede zabilježili Liverpool, Manchester City i Chelsea. Nikole Vlašića ponovno nije bilo u sastavu Evertona.

18.11.2017.
17:57
AFP
VOYO logo

Liverpool je na Anfieldu pobijedio Southampton 3:0. Redsi su poveli u 31. minuti. Wijnaldum je asistirao Salahu koji puca sa 17 metara s desne strane i savršeno pogađa kut Southamptonove mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Egipćanin je brzo povećao vodstvo domaćina na 2:0 . Coutinho je odlično proigrao Salaha koji je laganim dodirom prevario Forstera i zabio svoj drugi gol na utakmici. Salah je s nova dva gola došao do devet golova u 12 utakmica u Premier ligi, te je tako srušio rekord Roberta Fowlera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačni rezultat 3:0 postavio je Coutinho zakucavši jedan odbijanac u mrežu u 68. minuti.

Chelsea je u gostima razbio WBA 4:0. Klub iz Londona poveo je u 17. minuti golom Alvara Morate koji lagano zabija za 0:1. Nakon samo pet minuta gosti su povećali na 0:2. Morata je odlično petom proigrao Hazarda koji pretrčava golmana i zabija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 38. minuti Cesc Fabregas ubacio je na drugu stativu gdje se najbolje snašao Alonso koji pogađa za 0:3. Konačni rezultat postavio je Hazard u 62. minuti svojim drugim golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je pobijedio je u gostima Leicester 2:0. Goste je u vodstvo doveo Gabriel Jesus u 45. minuti. U 49. minuti konačan rezultat postavio je Kevin de Bruyne na asistenciju Leroya Sanea. Nijemac je prošao po lijevoj strani i vratio Nizozemcu na 20 -tak metara koji iz prve puca i odlično pogađa desne rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Stones igru je napustio u 31. minuti zbog ozljede zadnje lože.

Bournemouth je sa 4-0 pobijedio Huddersfield, Crystal Palace odigrao je 2-2 na svom terenu protiv Evertona u čijem sastavu nije bilo Nikole Vlašića. Burnley je na svom terenu pobijedio Swansea sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo