UVJERLJIVA POBJEDA BILIĆEVE MOMČADI: / West Ham u osmini finala, Liverpool ispao

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Nogometaši West Hama izborili su plasman u osminu finala engleskog Liga kupa nakon što su u dvoboju 3. kola pobijedili drugoligaša Bolton 3-0.

19.9.2017.
22:58
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Slaven Bilić je odmarao glavne igrače, pa su priliku dobili igrači koji ove sezone nisu previše igrali. Zaigrao je i kapetan Mark Noble koji se oporavio od ozljede koljena. Londonski sastav je slavio golovima Angela Ogbonne (4), Diafre Sakha (31) i Arthura Masuake (90+4).

U derbiju večeri Leicester City je pobijedio Liverpool 2-0. Domaćin je poveo golom Shinjia Okazakija u 65. minuti, a isti je igrač u 78. asistirao Islamu Slimaniju za drugi pogodak i odluku o pobjedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren nije nastupio za 'redse' koji su već četiri utakmice u svim natjecanjima bez pobjede. U prvenstvu su upisali poraz (Manchester City) i remi (Burnley), u Ligi prvaka neodlučeno sa Sevillom, dok su u Liga kupu zaključili natjecanje porazom u 3. kolu.

Tottenham je slavio protiv Barnsleyja 1-0 golom Dele Allija u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aston Villa je u Birminghamu izgubila od Middlesbrougha 0-2. Utakmicu je prelomilo isključenje Tommyja Elphicka u 58. minuti nakon čega su gosti zabili dva gola. Dvostruki strijelac je bio Patrick Bamford (59-11 m, 67).

Rezultati:

Aston Villa (II) - Middlesbrough (II) 0-2 Brentford (II) - Norwich City (II) 1-3 Bristol City (II) - Stoke City 2-0 Crystal Palace - Huddersfield Town 1-0 Leicester City - Liverpool 2-0 West Ham United - Bolton (II) 3-0 Reading (II) - Swansea City 0-2 Tottenham - Barnsley (II) 1-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo