'Zgroženi smo i ogorčeni! Ovo je antihrvatska histerija'

Nakon što je vijest o uklanjanju transparenta 'Zapamtite Vukovar' šokirao hrvatsku nogometnu javnost, Klub navijača 'Uvijek vjerni' obratio se javnosti priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

22.11.2013.
21:13
VOYO logo

"Klub navijača 'Uvijek vjerni' zgrožen je i ogorčen zbog nepostavljanja našeg navijačkog transparenta 'Zapamtite Vukovar' prije utakmice protiv Islanda.

Saznavši, k tome, da je FARE, dakle udruga 'Korak ispred' iz Rijeke na čelu s Zoranom Stevanovićem inzistirala na micanju tog transparenta osjećamo potrebu reagirati prema hrvatskoj javnosti. Dugo, dugo upozoravamo na prokazivačku, bezobraznu, pa čak i antihrvatsku histeriju ove udruge koja se, nevjerojatno, profesionalno bavi promatranjem hrvatskih navijača i igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I svih ovih godina doživljavali smo prestrašne stvari, hrvatski navijači prijavljivali su se od strane Farea u Hrvatskoj UEFA-i i zbog slušanja Thompsonovih pjesama poput 'Lijepa li si', za koju Stevanović tvrdi da je separatistička, nisu izostajale prijave niti nakon skandiranja - U boj u boj... Hrvatski nogometni savez, a i mnogi hrvatski klubovi naplaćali su se kazni zbog tih prijava, a pravila što se smije a što ne smije na stadionu određuje sam - Zoran Stevanović.

Dakle, još davno upozoravali smo i Hrvatski nogometni savez na ovu antihrvatsku histeriju u režiji udruge 'Korak ispred', bar nam je drago da su sada i u Savezu konačno shvatili o čemu je riječ", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo