Nakon propalog transfera

UTUČEN BESCILJNO LUTAO ULICAMA: De Geino stanje je bolje, njegov agent ima cilj

Nakon što mu je na nevjerojatan propao transfer u Real Madrid, ponajbolji vratar svijeta David de Gea priključio se španjolskoj reprezentaciji uoči novih eurokvalifikacijskih utakmica za EURO 2016. godine protiv Slovačke danas u Oviedu i protiv Makedonije za  ‘našeg’ Arijana Ademija koji je na rasporedu za pet dana.

Željeni transfer u Real ovisio je o minutama, na kraju je sve okončano loše za De Geu. Drama oko Španjolčevog prelaska u “kraljevski klub” okončama je međusobnim optužbama Uniteda i Kraljeva. De Gea je bio toliko slomljen što nije prešao u Madrid da je utučen besciljno lutao do jutarnjih sati madridskim ulicama.

No, sada je na okupljanju s reprezentacijom i ponovno se vraća u normalu. Polako polako zaboravlja sve loše što mu se dogodilo zadnjih dana, mjeseci, zaboravlja nesuđenu madridsku priču. Njegov menadžer Jorge Mendes ima cilj. A on je vratiti ovog fantastičnog golmana u staru formu i srediti ga u “glavi” za naredne utakmice.

david-de-gea

Najavljuje se produljenje ugovora s Unitedom

Uz to, Mendes ima za cilj okrenuti se maksimalno budućnosti u Unitedu, pa najavljuju, prema pisanju španjolskih medija, produljenje ugovora s Unitedom.

“To je jedini pravi put. Moramo ga vratiti na travnjak”, poručio je poznati nogometni agent.

‘Miran je i usredotočen na svoje obveze’

Izbornik Španjolske osvrnuo se na De Geino stanje.

“Miran je i usredotočen na svoje obveze. Vjerujem da će brzo biti onaj stari, u vrhunskoj formi”, rekao je Vicente del Bosque.

Povratak na Net.hr