Mamić opet prodaje: Zvijezda Dinama seli u Englesku?

Bivši hrvatski izbornik, sada trener Bešiktaša Slaven Bilić, okrio je kako u svoju momčad želi dovesti desnog beka Dinama Ivu Pintu.

18.11.2014.
10:57
VOYO logo

Je li desni bek Dinama Ivo Pinto na izlaznim vratima Dinama? Slaven Bilić je i sam potvrdio kako Bešiktaš radi na dovođenju Pinta, a sada je "pukla" informacija iz Engleske kako se za dinamovca interesira i Aston Villa. Kalkulira se s odštetom od pet milijuna eura, a opća je poznata slabost uprave Dinama na dobre ponude svojih igrača, i općenito novac! Jer, u većini slučajeva, kada god se pojavi neka dobra ponuda, u Dinamu su spremni na prodaju svojih igrača.

"Nismo još ništa konkretno dogovorili s Pintom i njegovim klubom oko dolaska u Bešiktaš. On je samo jedan od igrača za kojeg smo zainteresirani", kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik Hrvatske, i legendarni Vatreni koji je na SP-u u Francuskoj 1998. osvojio brončanu medalju, objasnio je nogometnu situaciju u Turskoj.

//www.youtube.com/embed/Z2537WICP_A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritisak na klubove u Turskoj je veliki. Liga je zaista snažna, i sve momčadi su kvalitetne. U Turskoj postoji četiri velike momčadi. To su Galatasaray, Fenerbahče, Trabzonspor i Bešiktaš. Trenutno smo malo u podređenom položaju zbog izgradnje našeg stadiona ", izjavio je Bilić.

Što se tiče portugalskog U-21 reprezentativca Pinta, vrijedi istaknuti kako je on u Dinamu ove sezone odigrao 22 utakmice, te ostvario 4 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo