Vatrenima prijeti prava sramota na Maksimiru

Kako stvari trenutno stoje, utakmica između Hrvatske i Belgije na Maksimiru (petak, 18 sati) mogla bi biti jedna od najneposjećenijih utakmica u Vatrenih u povijesti.

10.10.2013.
10:48
VOYO logo

Naime, nešto više od 30-tak sati prije utakmice prodano je tek 8.500 ulaznica, a ulaznice se i dalje slabo prodaju.

Iako je HNS pokušao napraviti akciju na internetu da pri kupnji četiri ulaznice jedna ide gratis, te za šest čak dvije, to nije urodilo plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u HNS-u se nadaju kako će do utakmice ipak biti prodano 20-tak tisuća ulaznice, jer statistički Hrvati ih najčešće kupuju u posljednji tren. Najcrnji se scenarij po njima ipak neće dogoditi, a ne ostvare li se njihove prognoze, utakmica Hrvatske i Belgije bit će jedna od najneposjećenijih ikad kada su u pitanju kvalifikacijske utakmice, te definitivno domaći susret s najmanje gledatelja u ovom ciklusu.

Podsjetimo, u Maksimiru je protiv Makedonije bilo 14 tisuća gledatelja, s Walesom u Osijeku 18, a protiv Srbije u Zagrebu preko 35. Utakmica s Belgijom trebala je odlučivati o prvom mjestu u skupini, no ovako, kada su šanse Hrvatske za to svedene na minimum, Belgija, čini se, nikog previše i ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je za to kriv, prosudite sami!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo