VATRENE ČEKA NABRIJANI MAKSIMIR, A HNS BESANA NOĆ: / 'Nadam se da će sve proći u željenom tonu'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je i posljednje pripreme za važan kvalifikacijski s Ukrajinom.

23.3.2017.
20:06
PIXSELL
VOYO logo

Dugo već nije vladalo takvo zanimanje za jednu utakmicu hrvatske reprezentacije. Možda i od Srbije 2014. godine. Ulaznice su gotovo sve već rasprodane, Vatreni će imati snažnu podršku domaće publike.

Hrvatska će nakon dvije godine po prvi puta istrčati na Maksimir pred svojim simpatizerima. Stoga, u hrvatskim redovima vlada veliki optimizam, kockasti su spremni za još jednu veliku utakmicu. Konačno pred punim tribinama. No, ponovno se strahuje od nereda. Paranoidna šizofrena situacija u glavama čelnika HNS-a ili stvarno opravdana sumnja, vrijedi vidjeti. No, izbornik i igrači u strahu su od nereda, prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Net.hr prvi doznao i izvijestio kako je HNS u strahu od nereda ekstremne skupine hrvatskih navijača koji se protive politici aktualnog vodstva naše krovne nogometne organizacije. Prema izvorima bliskim reprezentaciji Hrvatske i HNS-u, postoji strah od prekida utakmice između Hrvatske i Ukrajine.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NEMA OPUŠTANJA: Čačić ništa ne prepušta slučaju, pogledajte kako je vodio večernji trening

Image

NEMA OPUŠTANJA: Čačić ništa ne prepušta slučaju, pogledajte kako je vodio večernji trening

Isto je potvrdila i policija koja je napravila preventivne akcije upada u navijačke udruge radi kontrole, tako poslavši poruku kako ovu utakmicu i informacije koje su skupili o neredima shvaćene vrlo ozbiljno. Što se tiče rečenog na presici u četvrtak na Maksimiru, Ante Čačić kazao je kako iznimno raspektira Ukrajinu koja je strašno napredovala i onda se osvrnuo na najave o neredima i navijačima.

'Nas zadovoljava samo pobjeda'

"Radi se o jako važnoj utakmici, stigli smo na pola puta ovih kvalifikacija, pa kao domaćini imamo visoka očekivanja. Nas zadovoljava samo pobjeda, sutra ćemo igrati pred punim gledateljstvom. Godinu i pol dana sam živio u virtualnom svijetu u kojem je reprezentacija omražena, ali pune tribine su dokaz koliko narod voli ovu momčad. I hrvatsku reprezentaciju. To je zasluga ovih igrača koji su se plasirali u Francusku, pa sada još bolje krenuli u nove kvalifikacije. Oni zaslužuju podršku, nadam se da će sve proći u željenom tonu, da neće biti nikakvih neugodnih situacija", kazao je Čačić i osvrnuo se na moguće dileme oko prvih 11, prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU
Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Bez dilema

"Nemam dilema, ovih par dana sam raščistio i posljednju dilemu, tako da cijela javnost zna dobar dio naše momčadi. Rekao bi da mnogi znaju koja bi trebala biti početna postava" rekao je Ante Čačić i otkrio kako je tekla priprema "akcije Ukrajina".

"Pratili smo posljednje četiri kvalifikacijske utakmice Ukrajine, upoznali smo momčad sa svim vrlinama njihove momčadi. Ali, mi kroz angažman i disciplinu uspijemo prezentirati svoju kvalitetu. Ukrajince smo gledali protiv Turske i Islanda, o njima imamo dosta informacija. Tako vjerojatno i kolega Ševčenko čini sve kako bi što bolje upoznao našu reprezentaciju. Mislim da Ukrajina ovdje nema što izgubiti, sve osim poraza za njih je pozitivan rezultat" završio je Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trebamo sutra pomoć navijača'

Kapetan Luka Modrić istaknuo je:

"Hvala Bogu, nakon dosta vremena konačno ćemo imati publiku na svojoj strani, svi smo sretni zbog toga i jedva čekamo utakmicu. Siguran sam da će biti prava atmosfera, ali vjerujem da će publika biti naš 12. igrač. Trebamo sutra pomoć navijača, pogotovo u teškim trenucima kada neće sve ići po planu. Vjerujem da na kraju uz njihovu podršku, da ćemo ostvariti pozitivan rezultat." rekao je Luka i dodao kako momčad ne bježi od uloge favorita, da iznimno respektira Ukrajinu, ekipu koja je najozbiljnija prijetnja Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti rezultati pokazuju koliko su to bile teške utakmice, iako smo u oba navrata mi bili puno bolji takmac. Možda nam je tada nedostajalo malo više prisebnosti i sreće da iz tih dvoboja izađemo kao pobjednici. Vjerujem da će se i to sada promijeniti."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo