Utajio porez od 28.5 milijuna eura, a sad može svakoga jutra ići na posao

Bivši čelnik Bayer Munchena Uli Hoeness, sedam mjeseci nakon što je osuđen na sedam mjeseci zatvora zbog utaje poreza u vrijednosti od 28.5 milijuna eura, djelomično je već slobodan čovjek. Naime, Hoennes će od ponedjeljka svakog radnog dana ići na posao, dok će i dalje noćiti u kaznionici Landsberg.

Nekada je bio najmoćniji čovjek njemačkog nogometa, danas služi sedmomjesečnu zatvorsku kaznu zbog utaje poreza u vrijednosti od 28.5 milijuna eura. Međutim, još će malo biti u zatvoru, Naime, Uli Hoeness će od ovoga ponedjeljka svakoga jutra ići na posao, dok će i dalje noćiti u zatvoru Landsberg.

Svakog jutra po njega će dolaziti vozač, te će ga voziti u Bayernov trening centra, gdje će Hoeness raditi sa juniorima, prema vlastitoj želji. U zatvor će se morati vraćati do 18 sati.

Kako vrijeme odmiće, režim kazne za Hoenessa je sve blaži. Za Božić je bio na slobodi, u krugu obitelji, a sada može i na posao. Očekuje se kako će početkom iduće godine Hoeness biti prebačen na uvjetno izdržavanje kazne, pa će, samim time, biti na slobodi, a ne u kaznionici.

Povratak na Net.hr