USKOK U HAJDUKU: / Češljaju se transferi, gledaju papiri, provodi se opsežna istraga

Image
15.2.2017.
20:37
VOYO logo

Na jugu ništa novog, rekli bi smo. Ovo je već treći put u zadnjih godinu dana da je poslovanje Hajduka pod istragom USKOK-a, a do sada nijedna istraga nije rezultirala optužnicom. Sve je u Splitu čisto. Barem tako sada stoji.

"Ne prođe mjesec dana, a da netko ne navrati i zatraži uvid u papire i transfere. Nitko vam se na Poljudu ne uzbuđuje oko toga", kazao je za 24 sata djelatnik Hajduka kod koga je provjerena informacija o USKOK-ovoj istrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić
Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić

OD NAJBOLJEG IGRAČA HNL-A DO DRUGE MOMČADI U SAMO PET MJESECI! Bivša zvijezda Hajduka proživljava teške trenutke

Djelatnik USKOK-a potvrdio dolazak na Poljud

Dolazak na Poljud za spomenuti dnevni list potvrdio je djelatnik USKOK-a, ali ne i detalje jer je iznošenje detalja dok traje istraga najstrože zabranjeno i kažnjivo. Dnevni list 24 sata saznaje i kako je ovo već treći val istrage Hajduka.

U prvom je USKOK češljao transfer Ante Vukušića u Pescaru, odnosno zbog čega je isplaćena povećana menadžerska provizija. Tadašnji predsjednik Marin Brbić detaljno je pojasnio cijeli posao, za koji je dobio i suglasnost NO Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Siguran sam da je sve bilo po propisima i bez repova'

"Neka ljudi rade svoj posao. Ne znam jesu li ovaj put došli po nečijoj prijavi ili redovnim putem, ali to ne mijenja ništa na stvari. Nije ni prvi, vjerojatno ni zadnji put da češljaju papire i poslovanje Hajduka, a ja sam siguran da je sve bilo po propisima i bez repova", kazao je bivši predsjednik Brbić i dodao kako u drugom valu istrage USKOK-a istražitelji su vodili radnje i istraživali transfere Buljata, Jerteca iz Dinama u Hajduk.

Isto tako, pod povećalom je bio i transfer Živkovića koji je pokrio sponzor Hajduka, tvrtka Dalekovod, a sada ih posebno zanimaju transferi igrača koji su došli u Hajduk u mandatu sportskog direktora Gorana Vučevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se mene tiče, ja mirno spavam jer u mom mandatu Hajduk nije imao novca za kupnju igrača", kazao je Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo