URNEBESNO: / Reporter napadnut usred javljanja, pogledajte kako je uzvratio!

Image
Foto: Screenshot

Posljednji dan prijelaznog roka za nogometaše pretvorio se u pravu medijsku histeriju.

1.2.2016.
22:10
Screenshot
VOYO logo

Bilo je tako i ovog ponedjeljka kada se zatvarao zimski prijelazni rok, a talijanska televizijska postaja SportItalia poslala svoga reportera u Englesku kako bi izvijestio o transferima u Premierligi. Novinar se trudio profesionalno odraditi zadaću javljajući se ispred Chelseajeva stadiona Stamford Bridgea, ali nije računao na provokatora koji mu je došao iza leđa.

Sky Sports odustao

Nepoznati se mladić pojavio u kadru s golemom igračkom bananom na napuhavanje i počeo 'čačkati' po reporteru koji se javljao uživo. Novinar je pokušao zadržati kocentraciju i istovremeno odgurnuti mladića iz kadra, ali kad je vidio da u tome neće uspjeti, jednostavno mu je oteo bananu iz ruke i nekoliko ga puta opalio njome!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto je iz ove priče mogao naučiti i reporter Sky SportsaAlan Irwin koji je u ljeto 2014. izvještavao o posljednjem danu prijelaznog roka i postao meta navijača koji su ga maltretirali gurajući mu, između ostaloga, i dildo u uho! Irwin je sve to stoički podnio i odradio javljanje do kraja, ali je Sky Sports nakon toga odustao od javljanja ispred stadiona u završnici prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo