Svijet obilazi snimka igrača Milana koji je na terenu proveo sedam sekundi i pretrčao 20 metara

Nakon višestrukih izmjena u momčadi, Siniša Mihajlović novi trener Milana, poduzeo je nešto u najmanju ruku besmisleno

FOTO: Youtube screenshot

U četvrtak je Milan odigrao prijateljsku utakmicu u Šangaju protiv Real Madrida. Utakmica je završila 0-0, a pobjednik je odlučen jedanestercima, u kojima je bolji bio Real Madrid. Ipak, dosadnu utakmicu je začinio jedan zabavan trenutak, doslovno trenutak. Naime, taljanski napadač Alessandro Matri, koji posljednih nekoliko godina provodi vrijeme na posudbama, zadnja od kojih je bila u Juventusu, odigrao je utakmicu bez greške i pretrčao ravno 20 metara.

Nakon višestrukih izmjena u momčadi novi trener Milana Siniša Mihajlović poduzeo je nešto u najmanju ruku besmisleno. U zadnjoj minuti sudačke nadoknade, uveo je Matrija koji se i sam sebi nasmijao nakon što je na terenu proveo sedam sekundi. Kako je sve izgledalo pogledajte u ovom tragikomičnom videu.

https://www.youtube.com/watch?v=FfSVba4PGn4

Postavlja se pitanje što Matri može očekivati nakon pripremne utakmice bez rezultatskog imperativa s neograničenim brojem izmjena? Eventualno ponovno raspucavanje jedanesteraca, koji je jedini logični razlog zašto je uveden na ovoj revijalnoj utkamici.

Više o utakmici pročitajte OVDJE.