URNEBESNO: / Na koga vas podsjecaju ovi brazilski djecaci?

Brazilski stoperski par Thiago Silva - David Luiz proslavio se u srijedu navecer u Londonu.

12.3.2015.
9:30
VOYO logo

Chelsea je na svome Stamford Bridgeu imao sve u svojim rukama. Nakon sto je u prvoj utakmici u Parizu izvukao povoljnih 1:1, u uzvratu je vec u 31. minuti imao igraca vise jer je neopravdano iskljucen Zlatan Ibrahimovic. U 81. minuti je defenzivna Mourinhova momcad konacno i povela pogotkom Garyja Cahilla, ali nije znala sacuvati prednost.

Pet minuta kasnije je bivsi clan Chelseaja David Luiz donio izjednacenje i produzetke PSG-u. U dodatnom su vremenu domaci opet dosli do prednosti nakon sto je Thiago Silva igrao rukom u svome sesnaestercu, a Eden Hazard zabio s bijele tocke. Iako je u tom trenutku bio tragicar, Thiago se u 114. minuti prometnuo u junaka dvoboja nakon sto je nadvisio sve i glavom zabio za konacnih 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luiz i Thiago su tako u srijedu bili 'glavne face', a drustvene je mreze nakon toga preplavila saljiva fotografija na kojoj su dvojica malih Brazilaca koji neodoljivo podsjecaju na spomenute nogometase. Fotografiju su prenijele i brojne slave osobe, medu kojima i nekadasnji najbolji svjetski nogometas, Brazilac Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo