URNEBESNO: / Mađarski novinar započeo javljanje uživo, ali uskoro je požalio

Image
Foto: Screenshot

Kao i obično kad su velika natjecanja u pitanju, irski navijači su među najveselijima i najotkačenijima. Osjetio je to na svojoj koži i jedan mađarski novinar.

16.6.2016.
11:48
Screenshot
VOYO logo

Stanoviti Mohay Bence, novinar jedne mađarske televizije, morao je odraditi javljenje uživo iz Pariza, ali stvari se nisu razvijale onako kako je očekivao. U blizini je, naime, bila skupina irskih navijača koja je u Benceu vidjela svoju priliku da napravi spačku. Nije nesretni novinar uspio izgovoriti ni riječ prije nego što su ga zaskočili Irci i podigli ga na ramena uz povike 'idemo, dečki u zelenom'.

Mikrofon nije dao

Zamolio ih je Bence da prestanu, a kad je shvatio da je to uzaludna misija, prepustio se sudbini i odradio javljanje na ramenima irskih navijača. No, i kad su ga napokon spustili, nije to bio kraj priče. Na glavu su mu nataknuli ogroman zeleni šešir i okitili ga irskom zastavom nakon čega se Bence odlučio priznati poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrlio se s navijačima i ostatak javljanja odradio uz lagano skakutanje, ali kao pravi profesionalac, nije dozvolio da mu oduzmu mikrofon iz ruku. Možda novinaru i nije bilo svejedno kad su ga okupirali Irci, ali u konačnici je ovakve snimke ipak daleko ugodnije gledati od onih u kojima huligani siju strah i nasilje, što je posljednih dana, nažalost, bila česta slika s Europskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo