URNEBESAN VIDEO / Eduardov suigrač zabio nakon najčudnije asistencije svih vremena!

Nogometaši Flamenga u nedjelju navečer savladali su kod kuće Vasco da Gamu s 2:1 u Prvenstvu Carioca (prvenstvo savezne države Rio de Janeiro), a dvostruki strijelac bio je Alecsandro.

23.3.2015.
15:09
VOYO logo

Susret je odigran u katastrofalnim vremenskim uvjetima, po jakoj kiši koja je od travnjaka napravila vaterpolsko igralište. Upravo takvi vremenski uvjeti kumovali su prvom pogotku Flamenga u 18. minuti.

Vratar Vasca Martin Silva rukom je krenuo baciti loptu svom suigraču, ali pritom nije računao na stanje travnjaka. Lopta koju je bacio zaustavila se u bazenčiću vode koji se stvorio na rubu kaznenog prostora, a suigrač bivšeg hrvatskog reprezentativca pogrešku je objeručke prihvatio. Presjekao je loptu, stigavši do nje prije braniča i iz prve ju odapeo u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je Alecsandro zabio i iz jedanaesterca za pobjedu Flamenga, a gol je proslavio trčeći uokolo s otvorenim kišobranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju kažimo da su utakmicu osim nesvakidašnjeg pogotka obilježila i brojna isključenja, po dva sa svake strane, pa su oba sastava posljednji sučev zvižduk dočekala s devetoricom na travnjaku. Eduardo je cijeli ovaj kišni susret odgledao s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo