URNEBES SUDIONIKA EURA: / Od kondoma do češkanja ja*a, pročitajte najsmješnije izjave s EP-a

Image
Foto: Screenshot

Borba za naslov najbolje europske momčadi rasplamsala se i polako ulazi u završnici. Sudionika je sve manje, a ondje nema više niti hrvatske nogometne reprezentacije.

26.6.2016.
14:54
Screenshot
VOYO logo

Ovo su neke od njih.

Conte vozi s praznom gumom

"Mislim da u nama ima više strasti i ponosa", objasnio je Gareth Bale razlike između nogometnih reprezentacija njegova Walesa i Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Turnir smo započeli s puknutom gumom i moramo ju napuhavati pred početak svake utakmice", 'plastično' je izbornik Talijana Antonio Conte objasnio probleme svoje reprezentacije.

"Nadam se da Puma ne proizvodi kondome", izjava je koju je medijima ponudio švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri nakon ogleda u kojem su četiri puta švicarski reprezentativci u nevjerici gledaju kako im pucaju majice u dvoboju protiv Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to ništa posebno, mislim da barem 80 posto ljudi katkad počeše ja*a", objasnio je Lukas Podolski ono što izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw čini tijekom utakmica i treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rami gubi kosu

"Mislim da će Island proglasiti državni praznik", zaključio je islandski izbornik Heimir Hallgrímsson nakon što se njegova reprezentacija probila u osminu finala Europskog prvenstva.

"Zbog stresa na ovom Euru ću izgubiti svu kosu", rekao je o pritisku kojeg osjeća na kontinentalnoj smotri kojoj su domaćini francuski brani Adil Rami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo uvijek hrabri protiv velikih dečkiju. Što se u tim utakmicama može izgubiti? Ništa. A dobiti se može mnogo", riječi su kojima je 2:1 pobjedu protiv Španjolske popratio izbornik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo