REZULTATI SU PORAŽAVAJUĆI ZA JURČEVIĆA: / Upaljen je alarm, klub je na liniji s Bjelicom; U svlačionici vlada loša atmosfera

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jurčević je u prvih deset prvenstvenih utakmica skupio tek 14 bodova

15.5.2018.
9:06
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Opasno se trese stolica Nikoli Jurčeviću. Nakon jučerašnjeg poraza od Rudeša u pretposljednjem, 35. kolu HNL-a, Nikola Jurčević nije spavao mirno. Trener Dinama niže negativne rezultate, sve se više klupskih struktura u Maksimiru okreće protiv njega, a u medijima se pojavila informacija kako je Dinamo na vrućoj liniji s Nenadom Bjelicom koji se posljednjih dana s obitelji odmara u Klagenfurtu... Bjelica se kao novi trener spominjao i prije dva mjeseca. Sad je dobio otkaz u poljskom Lechu iz Poznana.

NIKOLA JURČEVIĆ PRED OTKAZOM U DINAMU? Zna se već i ime novog trenera; Potresi u Maksimiru nakon novog poraza u prvenstvu

Može li Jurčević u ovakvom izdanju momčad odvesti do pobjede u finalu Kupa?

Isto tako, čelnici Dinama smatraju kako je upitno može li Jurčević u ovakvom izdanju momčad odvesti do pobjede u finalu Kupa protiv Hajduka. U Dinamu nikad nisu imali strpljenja za trenere, osim kad je na klupi bio Zoran Mamić. Odlazili su Kruno Jurčić i Branko Ivanković, rezultatski uspješniji stručnjaci od njega na klupi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

08.05.2018., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Nikola Jurcevic. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

No, mlađi Mamić je, za razliku od Jurčevića, imao i bolje rezultate, momčad je bolje igrala... ovaj Jurčevićev Dinamo doista ne izgleda dobro, pitanje je dokle će Jurčević izdržati. Jer, kad se podvuće crta onog što je Jurčević postigao u prvih 10 utakmica, on je katastrofalan.

RUDEŠ ŠPALIROM DOČEKAO PRVAKA, PA GA ONDA – POBIJEDIO! Dinamo upisao novi poraz

Aktualni trener hrvatskog prvaka u prvih je deset prvenstvenih utakmica skupio tek 14 bodova. Ili samo 46,6 posto mogućih bodova. Samo za usporedbu, Mario Cvitanović u svojih je 25 prvenstvenih ogleda upisao tri, Nikola Jurčević u svojih deset nastupa čak četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodio Dinamo 10 utakmica

Nikola Jurčević je u HNL-u Dinamo vodio u deset utakmica. Osvojio je samo 14 od mogućih 30 bodova, izgubio je četiri utakmice. Debitirao je protiv Rudeša, lako moguće da se protiv iste momčadi i oprostio od klupe momčadi s kojom je osvojio naslov. U svlačionici novog hrvatskog prvaka mučna je atmosfera. Kapetan Arijan Ademi priznao je kako je nakon poraza od Lokomotive bilo i povišenih tonova.

Image
Image

28.04.2018., Zagreb stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 32. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Nikola Jurcevic Photo: Igor Soban/PIXSELL

KAPETAN DINAMA SE OTVORIO: ‘Bog nas je kaznio zbog pristupa, poslije poraza od Lokomotive u svlačionici je bilo galame’

Jurčević je pokušao opustiti momčad, pa ih je izveo na večeru. Opuštajuća atmosfera uz janjetinu i teletinu, zatim matematičko osiguranje naslova prvaka, sve je to trebalo pozitivnije djelovati na igrače, ali nije... Došao je Rudeš, dogodio se novi poraz uz bolju igru i zabrinuo čelnike u Maksimiru gdje sad ne vlada slavljenička atmosfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo