'UPALIO SE ALARM': / Hrvatski napadač osvrnuo se na kvalifikacije i neraspoloženog Mandžukića

Image

Dobar rezultat s utakmice u Skadru, odnosno 6-0 pobjeda protiv Kosova u četvrtak, zalog je optimizmu hrvatskih nogometaša pred ogled protiv Norveške.

9.10.2016.
14:21
VOYO logo

"Normalno da smo sada sretni i zadovoljni s tom pobjedom jer smo svjesni da na početku okupljanja situacija nije bila bajna s obzirom na sve izostanke. Sigurno da se upalio mali alarm, jer je jasno da bismo svakim izgubljenim bodom stavili sebe u težu situaciju pa je postojao pritisak pobjede - to smo uspjeli i ostvariti. Koliko god da su dojmovi bili odlični, mogu reći da smo se brzo okrenuli Finskoj gdje očekujemo još težu utakmicu."

Kramarić u razgovoru za službenu internetsku stranicu Hrvatskog nogometnog saveza ipak nije znao reći što je razlog onako uvjerljive pobjede u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Drago mi je da je Mandžukić sad bez pritiska'

"Ne poznajem dovoljno Kosovo i Finsku da bih mogao točno reći kakav je odnos snaga. Mi smo pokazali ono što smo znali pokazati i u nekim prijašnjim susretima; mene je podsjetilo na utakmicu protiv Azerbajdžana u Osijeku kada smo isto od prve minute krenuli jako, pokazali jasno i glasno što želimo. Stvorili smo puno šansi, a naravno da mi je drago da sudjelujem kada igramo tako dobro i pobjeđujemo. Nadam se da će tako biti i dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stao je potom i u obranu često osporavanog Marija Mandžukića koji je dugu golgetersku krizu okončao hat-trickom u mreži Kosova.

"Nikada nisam htio pametovati oko takve situacije jer kao napadač znam kako je biti u situaciji kada nedostaju golovi, a kroz to prolaze i najbolji napadači na svijetu. Svaki dan možeš ući u tu fazu, ne volim o tome ni pričati. Svjesni smo što je Mario prošao, sigurno da nam je svima drago što se oslobodio tog pritiska. Ali kao što je i Mario rekao nakon utakmice, najvažnije je da ekipa pobjeđuje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Teže nego protiv Kosova'

Za kraj je kazao što očekuje od ogleda u Finskoj:

"Igraju kod kuće, sigurno će biti agresivni i punog srca. Sigurno im je nespretan poraz na Islandu dao dodatni motiv jer je Island jako dobra ekipa, pokazali su to na Euru. Kada su vidjeli da se mogu nositi s Islandom, sigurno im je to dalo puno samopouzdanja i očekujem težu utakmicu nego protiv Kosova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo