UOČI SRAZA S MALTOM: / Danijel Subašić otvoreno o odnosima među Vatrenima

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Ante Čačić u subotu je imao debi iz snova na klupi hrvatske reprezentacije. Bugarska je s 3:0 pala na Maksimiru, a sad mora pasti i Malta.

12.10.2015.
11:51
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Hrvatska protiv Malte od 20.45 igra važan susret. No, Vatreni će i osluškivati vijesti iz Rima gdje igraju Italija i Norveška. Ako Talijani ostanu neporaženi, a mi pobijedimo Maltu, Hrvatska će izboriti EURO 2016. godine u Francuskoj.

"Naši ciljevi i želje na Malti su jasni. Pobjeda se nameće kao imperativ. Nemamo razloga drugačije razmišljati. Nama igraju samo tri boda i ja sam siguran da će momčad reagirati na pravi način", rekao je izbornik Ante Čačić prije nego što sjeo u avion i otputovao s reprezentacijom na posljednje gostovanje u ovim kvalifikacijama, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Slavlje Vatrenih

Odluka o sastavu nakon popodnevnog treninga

Čačić se osvrnuo i na sastav protiv Malte...

"Još ću pričekati popodnevni trening pa odlučiti o sastavu. Ono što je jasno je da Modrić ne može igrati. Badelj će ga zamijeniti. Nakon treninga ću odlučiti tko će igrati protiv Malte. Atmosfera je dobra, vidjeli ste kako je momčad reagirala protiv Bugarske. To je zalog i za ovu utakmicu i za budućnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Pivarić je debitirao u službenoj utakmici u subotu protiv Bugarske.

"Zadovoljan sam debijem, ali odradili smo pola posla. Treba sad krenuti ozbiljno od 1. minute uz maksimalno poštovanje prema protivniku", kazao je Pivarić, piše Goal.com i javlja kako je Milan Badelj uoči puta izjavio da je atmosfera među igračima više-manje besprijekorna, ali i da ima nekih trzavica, uz napomenu da je to sve normalno. Time je potvrdio riječi kapetana Darija Srne, koji je prije par dana izjavio da atmosfera u reprezentaciji nije bajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić vjeruje u Azzurre

Uoči polaska na put progovorio je i vratar Danijel Subašić koji vjeruje u Talijane...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera između nas u svlačionici je uvijek bila dobra, nikad loša", osvrnuo se prvo na pitanje o odnosima pa nastavio:

"U prvoj međusobnoj smo Maltu dobili 2:0, ali bilo je teško. Sada neće biti niti Luke, ali mogli smo bez njega u dosta utakmica u reprezentaciji. Što se susreta u Rimu tiče, nadam se da će moj klupski kolega El Shaarawy zabiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo