UOČI DERBIJA: / Soudani samo za Net.hr otkrio što misli o odlasku iz Dinama

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunic

Jedan od najboljih igrača Dinama El Arbi Hillel Soudani nije mogao sakriti sreću zbog velike pobjede Dinama nad Arsenalom (2:1) u sklopu 1. kola skupine F Lige prvaka.

18.9.2015.
11:27
PIXSELL, Marko Lukunic
VOYO logo

Hajduk u dobroj situaciji dočekuje Dinamo. Nakon pobjede Splićana u posljednjem kolu protiv Zagreba 1:0, Bijeli su skočili na treće mjesto prvoligaške ljestvice sa tri boda zaostatka za Dinamom. U posljednjih pet sezona, Dinamo bi se nakon četvrtine prvenstva u pravilu već odvojio na “pristojnu” razliku, koju Hajduk više nije uspijevao dostići.

Image
PONAJBOLJI HAJDUKOVAC PROPUŠTA DERBI: /

'Žuti karton nisam zaslužio, nikad ne simuliram'

Image
PONAJBOLJI HAJDUKOVAC PROPUŠTA DERBI: /

'Žuti karton nisam zaslužio, nikad ne simuliram'

Samo jednom, na početku pretprošle sezone, Tudorov Hajduk se nakon pobjede u derbiju približio na bod zaostatka. No, ostalo je samo na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Splićani imaju priliku uhvatit Dinamo

Sad u slučaju pobjede, Hajduk, koji neće moći računati na usluge kartoniranog Mije Caktaša, bi sustigao Dinamo.

To je sasvim dovoljan alarm za navijače Bijelih da dobro brojčano odrade i ovaj derbi, a trener Hajduka zasigurno je spremio poneko iznenađenje svom kolegi na klupi Modrih, koji sa svojom momčadi dolazi s velikim vjetrom u leđa u obliku slavlja nad Arsenalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebala nam je ova pobjeda protiv Arsenala da nas totalno digne. Jer, Arsenal je velika momčad s kvalitetnim pojedincima. No, ne možemo se dugo veselit jer nas sad čeka Hajduk", kazao je Soudani i nastavio:

"Derbi je prava poslastica za igrati. Protiv Arsenala smo zaista dali sve od sebe i sad se moramo usredotočiti na Hajduk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi niti čuti o odlasku iz Zagreba

Još se prije pisalo se o tome kako je Soudani na meti europskih klubova, te kako mu je ostanak u Dinamu upitan. Zoran Mamić je na presici uoči Slaven Belupa krajem prošlog mjeseca kazao kako je Soudaniju kazao nakon prvog sraza 4. pretkola Lige prvaka protiv Skenderbeua kako može ići, da ga je klub prodao.

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

A on je na to navodno odgovorio "Nema šanse. Idemo u Ligu prvaka. To sam čekao!" Da li je sretan ostankom u Zagrebu ili postoji neka ponuda o kojoj razmišlja? Nismo mu niti postavili to pitanje do kraja kad nas je k'o iz topa prekinuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne ne, ma ne želim niti pričati o tome. Jako sam sretan u Dinamu i Zagrebu. Dajem sve od sebe za ovaj klub. Ispunjava me igrati u ovom klubu i za njega ću uvijek davati 100 posto od sebe. U to možete biti sigurni".

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo