UNITED ZAUSTAVIO PEPOV CITY: / Prekinut im je niz od 21 pobjede u svim natjecanjima

Image

United se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto na ljestvici sa 54 boda

7.3.2021.
19:44
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda 2-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv gradskog rivala Manchester Cityja u susretu 27. kola engleskog prvenstva prekinuli su nevjerojatan niz Cityja od 21 pobjede u svim natjecanjima.

United je poveo već u 2. minuti kada je Bruno Fernandes sigurno izveo kazneni udarac nakon što je Gabriel Jesus neoprezno u svom kaznenom prostoru startao na Martiala, a gosti su povećali svoju prednost na startu nastavka, u 50. minuti Shaw je s loptom pretrčao gotovo pola igrališta, potom odigrao dupli pas s Rashfordom i zatim zatresao mrežu. United se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto na ljestvici sa 54 boda, 11 manje od vodećeg Cityja, a jednim više od trećeg Leicester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesti poraz u nizu za Liverpool

Ranije u nedjelju je aktualni prvak Liverpool izgubio nevjerojatni šesti put zaredom na svom Anfieldu u Premier ligi, bolji od Liverpoola bio je Fulham sa 1-0 (1-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Mario Lemina u 45. minuti pogodivši s ruba kaznenog prostora suprotni kut nemoćnog Allisona. Prije poraza od Fulhama Liverpool je na Anfieldu redom gubio i od Burnleyja, Brightona, Manchester Cityja, Evertona i Chelseaja, a u tih šest dvoboja je postigao samo jedan pogodak i to iz kaznenog udarca. Prije toga niza Liverpool je dva puta odigrao neodlučeno, pa je njegov niz utakmica bez domaće pobjede u prvenstvu sada čak osam.

Liverpool je ostao sedmi na ljestvici sa 43 boda, dok je 18. Fulham stigao do učinka od 26 bodova, koliko ima i 17. Brighton. U prvom nedjeljnom susretu West Bromwich Albion i Newcastle United su igrali 0-0. WBA je ostao 19. sa 18 bodova, dok je Newcastle 16. sa 27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo