UNITED SE ISKALIO NA FULHAMU: / Salah hat-trickom srušio Bournemouth, Topnici se mučili

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Odigrano je šest utakmica 16. kola engleske Premier lige

8.12.2018.
18:18
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda prekinuli su u subotu niz od četiri utakmice u engleskoj Premier ligi u kojima nisu uspjeli pobijediti, nakon što su na svom Old Traffordu sa 4-1 (3-0) svladali Fulham.

Prvo ime dvoboja bio je engleski reprezentativac Marcus Rashford koji je kod prva dva pogotka Uniteda bio asistent, a u 82. minuti se i sam upisao u strijelce. Momčad Josea Mourinha u vodstvo je došla u 13. minuti pogotkom Ashleyja Younga. U 28. minuti na 2-0 povisio je Juan Mata, a Španjolac je u 42. minuti asistirao Romeluu Lukakuu za 3-0. Kamara je iz kaznenog udarca smanjio u 67. minuta na 3-1, ali je Rashford udarcem s više od 20 metara u 82. minuti svladao nesigurnog vratara Sergija Rica za konačnih 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fulham sa igračem manje

Fulham je od 68. minute ostao sa desetoricom igrača, nakon što je drugi žuti karton zbog neopreznog starta zaradio Zambo Anguissa.

Liverpool je protutnjao Bournemouthom zahvaljujući najboljem strijelcu i igraču Premier lige u prošloj sezoni, Egipćaninu Mohamedu Salahu koji je postigao tri od četiri Liverpoolova pogotka. Momčad Juergena Kloppa jedina je uspjela u subotnjem poslijepodnevnom programu doći do pobjede u gostima, a time je Liverpool sa 42 boda privremeno preskočio Manchester City na vrhu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren nije nastupao zbog ozljede

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na prisilnom je odmoru, nakon što mu je Liverpoolova liječnička služba dijagnosticirala potres mozga.

Minimalne pobjede ostvarili su Arsenal protiv Huddersfielda, Cardiff protiv Southamptona i Burnley protiv Birghtona, dok je West Ham u drugom poluvremenu preokrenuo početni zaostatak protiv Crystal Palacea i sa 3-2 došao do treće uzastopne prvenstvene pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U večernjem dijelu programa na rasporedu je derbi na Stamford Bridgeu, gdje Chelsea dočekuje Manchester City od 18.30 sati, a do 20.45 sati Leicester je domaćin Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo