UNIŠTIO MODRIĆA DVA SATA PRIJE POČETKA CEREMONIJE: / Luka na nezapamćenom udaru navijača; 'To je najveća šala'

Image
Foto: AFP

'Modrićevo osvajanje 'Zlatne lopte' bit će najveća šala ove godine'

3.12.2018.
19:38
AFP
VOYO logo

Na društvenim mrežama, negdje malo manje od dva sata prije početka ceremonije dodjele Zlatne lopte u izboru uglednog France Footballa, pojavio se komentar na štetu kapetana VatrenihLuke Modrića. Jedan je nogometni pratitelj na Twitteru jasno dao do znanja što misli o Luki Modriću kao osvajaču "Zlatne lopte".

'Kad su se nogometne vještine počele ispravljati političkom linijom?!'

"Modrićevo osvajanje 'Zlatne lopte' bit će najveća šala ove godine. Kad su se nogometne vještine počele ispravljati političkom linijom?! Iniesta nagradu nije dobio kad ju je stvarno i zaslužio, ali ovog puta dajmo nagradu Modriću kako bi razbio Ronaldovu i Messijevu monotoniju, koju je spomenuti dvojac donio u ovu nagradu?! Ma, to je totalno sr*nje", stoji u objavi na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUKA MODRIĆ OSVOJIO ZLATNU LOPTU! /

Hrvatski čarobnjak ušao u nogometnu povijest

Image
LUKA MODRIĆ OSVOJIO ZLATNU LOPTU! /

Hrvatski čarobnjak ušao u nogometnu povijest

U 21 sat u Parizu započinje gala večer dodjele nagrade ‘Zlatna lopta’, za koju je najveći pretendent naš Luka Modrić. Ako se obistine najave, hrvatski reprezentativni kapetan trebao bi ponijeti ovu prestižnu nagradu koja se, u teoriji, dodjeljuje najboljem igraču na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka osvajač Zlatne lopte?

Nagradu bi Luka trebao odnijeti zbog godine za pamćenje, u kojoj je s Realom treći uzastopni put uzeo naslov najboljeg u Europi, a uz to na SP-u je s Hrvatskom došao do finala turnira. Zbog trenutačne lošije forme u ovoj sezoni, Modrić se našao na udaru dijela nogometnih fanova koji kritiziraju najboljeg igrača svijeta prema službenoj Fifi.

Također, proteklih tjedana na društvenim mrežama vodile su se brojne rasprave o tome je li Luka Modrić zaslužio osvojiti 'Zlatnu loptu' ili bi nagradu trebao dobiti netko drugi. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo