UNATOČ PORAZU SPORTINGA: / Alen Halilović ponovno oduševio u La Ligi

Image
Foto: Screenshot/YouTube

U prvoj utakmici nedjeljnog dijela 6. kola La Lige, Sporting Alena Halilovića doživio je poraz na svom stadionu 1:2 od Real Betisa.

27.9.2015.
14:35
Screenshot/YouTube
VOYO logo

A tako je sve dobro počelo za Sporting iz Gijona. i društvo poveli su u 17. minuti golom Carlosa Castra nakon odlične asistencije upravo spomenutog hrvatskog reprezentativca.

Image
MAJSTORSKI: /

Halilović briljantnim potezima oduševio Španjolsku

Image
MAJSTORSKI: /

Halilović briljantnim potezima oduševio Španjolsku

Hrvatski reprezentativac je u 17. minuti primio loptu na desnoj strani, sjajno se oslobodio izravnog čuvara te uposlio Carlosa Castra na rubu kaznenog prostora. Napadač Sportinga sjajno je primio loptu te preciznim udarcem svladao vratara gostujuće momčadi. Bio je to i rezultat prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/exT76pnBzlb

Nastavak donosi preokret

No, nastavak utakmice donosi preokret. Prvo je u 46. minuti preciznim udarcem glavom izjednačio Joaquin na asistenciju Rubena Castra. Samo 11 minuta poslije Castro je i zabio. Vratar Betisa Adan pronašao je Castra sjajnom dugom loptom, a ovaj je sjajnim udarecm s ruba šesnaesterca matirao domaćeg golmana Alberta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na rasporedu i preostale tri utakmice 6. kola španjolskog prvenstva u kojima se sastaju Deportivo - Espanyol (16 sati), Getafe - Levante (18.15) i Real Sociedad - Athletic Bilbao (20.30).

Sportingu je to drugi uzastopni poraz te treći u posljednje četiri utakmice. Momčad iz Gijona ostala je na pet bodova i na 14. mjestu je ljestvice španjolske Primere. Betis je se s nova tri boda uspeo do 10. mjesta. Momčad iz Seville ima osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo