Modrić opet sjajan

UNAPRIJED PLANIRANO: “Luka je bio umoran, ali njegovim smo ulaskom dobili kontrolu”

Trener Real Madrida Rafael Benitez priredio je iznenađenje kada je u gostujući okršaj protiv Malmöa krenuo bez svoga glavnog kreatora Luke Modrića. Zašto se odlučio na takav potez, objasnio je na konferenciji za medije nakon utakmice.

Real je u skupini A Lige prvaka došao i do druge pobjede u isto toliko utakmica. Slavio je u Švedskoj s 2:0 zahvaljujući dvama pogocima Cristiana Ronalda koji je probio još jednu čarobnu granicu i sada na kontu ima 501 gol u karijeri.

Sjajno dodavanje za Ronalda

Od prve je minute na travnjaku u dresu Reala bio naš Mateo Kovačić, a Benitez ipak nije mogao bez Modrića, pa ga je uveo u 68. minuti umjesto Karima Benzeme.

“Izostavljanje Modrića iz prve postave je bilo unaprijed planirano. Bio je previše umoran, a osim toga, htio sam dati priliku i drugim igračima”, istaknuo je Benitez.

Modrić se nakon ulaska istaknuo jednim sjajnim dodavanjem za Ronalda, ali Portugalac tu šansu ipak nije pretvorio u pogodak, točnije sjajno je obranio domaći vratar Johan Wiland.

“Nadam se da Ronaldo neće prestati zabijati”

“Lukinim ulaskom dobili smo kontrolu igre i posjed lopte što nam je bilo potrebno kako bismo stvarali prilike”, dodao je Benitez koji se osvrnuo i na fantastični Ronaldov doseg.

“Nadam se da Cristiano nikad neće prestati zabijati i da ćemo nastaviti imati koristi od njega.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr