UMORAN OD IZBORA: / Milan Bandić osramotio se čestitajući Rijeci na povijesnom naslovu

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Rijeke osvojili su svoj prvi naslov prvaka Hrvatske u povijesti nakon što su u susretu 35.

22.5.2017.
9:33
PIXSELL
VOYO logo

Titula je proslavljena vrlo burno u cijeloj Rijeci i okolici, a najbučnije i najveselije je bilo u središtu grada, gdje su tisuće navijača slavile uz koncert, bakljade i vatromet na Gatu Karoline Riječke.

Čestitke Rijeci se slijevaju sa svih strana, a jedna čestitka stigla je i od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića koji je našao vremena napisati pismo novom prvaku Hrvatske iako ga se nestrpljivo očekuje u njegovom izbornom stožeru kako bi prokomentirao rezultate lokalnih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nepoznavanje nogometne materije

No, iako mu se ne može zamjeriti dobra volja da novom prvaku čestita povijesni naslov, moglo bi mu se zamjeriti nepoznavanje nogometne materije. Naime, iako je Rijeka za naslov prvaka svladala Cibaliju, Bandić im je čestitao pobjedu nad Slaven Belupom iako se ta utakmica odigrala u prethodnom kolu.

"Svim nogometašima HNK Rijeka, upravi na čelu s Damirom Miškovićem, stručnom stožeru na čelu s trenerom Matjažem Kekom i svim navijačima Rijeke, u ime grada Zagreba i svoje, kao gradonačelnik grada Zagreba i kao predsjednik GNK Dinamo upućujem najiskrenije čestitke na uvjerljivoj pobjedi nad Slaven Belupom i velikom, povijesnom uspjehu vašega kluba, koji je u cijeloj sezoni suvereno krojio put do osvajanja prvenstva Hrvatske – po prvi puta u svojoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rijeka slavi s pravom'

Znam da Rijeka slavi i slavi s pravom, jer iza uspjeha veliki je rad, veliki trud, onaj nogometni organizacijski, i sjajno zajedništvo kluba i navijača Rijeke. Pred vama je jedna važna europska sezona u kojoj ćete braniti boje Hrvatske, Želim vam puno sreće i uspjeha i na europskoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno!

Gradonačelnik grada Zagreba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Bandić", stoji u priopćenju.

Nakon što je u Bandićevom uredu primjećena pogreška, poslano je i ispravljeno priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo