ULTIMATIVNI HITOVI PUŠNIKA: / Ovo su njegove najsmješnije izjave koje su nasmijale čitavu Hrvatsku

Image

Slovenski trener Marijan Pušnik nakon šest mjeseci više nije na klupi Hajduka.

1.12.2016.
14:37
VOYO logo

Pušniku je, ponajviše, presudio jučerašnji poraz u četvrtfinalu Kupa od "Splita na Parku" mladeži (2-1). Vijest o Pušnikovom otkazu odjeknula je Hrvatskom, a Hajduk je sad u potrazi za novim stručnjakom. Nogometni portal Goal.com potrudio se izdvojiti najbolje izjave Marijana Pušnika na klupi Hajduka. I tu je bilo uistinu svega. Jer, radi se o čovjeku koji otvoreno govori što misli, a svojim izjavama nerijetko zabavlja nogometni puk. A ovo će zabaviti i vas.

TKO BI TREBAO BITI NOVI TRENER HAJDUKA? Sudjelujte u našoj anketi i izaberite svoga favorita


Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. lipnja 2016.

"U Hajduku je do sada bio preveliki utjecaj privatnih menadžera, trenera, doktora, masera.... Kod mene će se neke stvari mijenjati. Puno igrača odlazi privatnim trenerima, liječnicima, maserima..., a moja poruka je da toga više neće biti. Najlakše je mladog igrača umoriti i ubiti, on mora biti odmoran, da da najviše za Hajduk."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Kos je jači od mene, bio je stoper, ja sam bio lijevo krilo, ali bolje za njega da ne ulazi u svlačionicu! Ja sam u Iranu izbacio gazdu sa stadiona, a tamo je on i Bog i Alah! I opet sam ostao u klubu, jer sam mu govorio istinu, nisam mu se uvlačio. Meni neće nitko ulaziti u svlačionicu."

'Boraveći u Japanu skupljao sam poslovice'

4. lipnja 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam igrač i trener u Austriji, zaspao sam za volanom na putu do treninga, sa 110 km/h sam se zabio u stablo, i jedva preživio. Hvala Bogu preživio sam, ali samo zato što sam bio sportaš u dobroj kondiciji. Taj dan mi je novi rođendan, ali ga ne slavim, jer slavim samo lijepe i pozitivne stvari".

"Boraveći u Japanu skupljao sam poslovice, a kad sam se vratio, šest mjeseci sam bio bez posla, pa sam odlučio napisati knjigu. Bolje da pišem knjigu, nego da gubim vrijeme po kafanama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15. lipnja 2016.

Image
Image

"Bio sam prvak Slovenije u šahu i klikeri mi brzo rade, brzo shvaćam. Znam gdje sam došao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prvi bira Dinamo, druga Rijeka, treći onaj tko ima novac, pa tek onda mi'

"Prvi bira Dinamo, druga Rijeka, treći onaj tko ima novac, pa tek onda mi. Ako preživimo do prosinca, a nadam se da hoćemo, sve će biti napisano, i sve će se znati. Znate zašto me ne vole u Sloveniji? Zato jer me nisu mogli kupiti. Ni menadžeri, ni novinari... Nema novca da ja uzmem nekog igrača, a puno ih je koji su uzimali. Zato spavam, malo, ali mirno."

"Još ću vam nešto reći, to što je zateklo u klubu mene, Kosa i Branca je strašno. Što piše u tim ugovorima, što sve nedostaje... Reći ću vam samo da počinje na 'k', a završava na 'l'. Za mene su neke stvari kriminal, ali ne kriminal za zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30. lipnja 2016.

"U mojim momčadima kapetan nikad nije bio golman, jer golman čim izađe iz kaznenog prostora i obrati se sucu, dobije žuti karton".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22. srpnja 2016. (nakon prolaza protiv Iasija u EL)

'Us*ali su se neki, napišite tako'

"Mi smo igrali k'o 'k...!'. Ali smo prošli. A kriva dodavanja? Us*ali su se neki, napišite tako! Neki nisu mogli, neki su se usrali. Što ste tako ozbiljni, pa prošli smo, ajmo u grad na pivo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30. srpnja 2016.

Image
Image

"Za sad je sve dobro, ali to ne znači da neko neće dobiti 'bubice u glavi', pa neće više htjeti trčati..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31. srpnja 2016.

"Ja večeras vodim igrače na pivo, a od sutra kreće regeneracija, i priprema za uzvrat s Oleksandrijom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ja slovenski Ćiro?'

3. kolovoza 2016.

"Pivo je za žeđ, a vino za užitak. Volim i ja nazdraviti čašom vina nakon ručka i večere, ali nisam vrstan poznavatelj vina kao moj kolega i prijatelj Kek. No, ako prođemo (u Europskoj ligi), sjest ćemo kod Matjaža u vikendicu u Sukošanu i popiti litru vina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. kolovoza 2016.

"Ja slovenski Ćiro? Volio bih da sam bio treći na SP, da sam bio više puta prvak države, da imam njegov bankovni račun, te da budem živ u njegovim godinama!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20. kolovoza 2016.

"Kad je Slovenija izborila SP i ja sam nosio majicu 'Kad narastem, bit ću Matjaž Kek'!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16. listopada 2016.

"Izgleda mi kao da su mi igrači odlučili iskidati živce u prvom dijelu, valjda sam im previše mlad, pa su me odlučili malo postarati. Uzeli su mi pet godina života...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo