NEPROMIŠLJENO

‘UGROZIO SAM LJUDSKE ŽIVOTE, NISAM RAZMIŠLJAO’: Hrvatski nogometaš i bivša zvijezda Osijeka izazvala skandal pa ga napali navijači

Mogao je izazvati tešku prometnu nesreću i ugrožavao je svoj i život drugih sudionika u prometu

Bivši igrač Osijeka, a danas nogometaš Kopenhagena, Robert Mudražija (22) izazvao je skandal u Danskoj. Naime, mladi je veznjak napravio podosta nepromišljen potez, ali ne na terenu već izvan njega. Mudražija, koji je u Danskoj od siječnja, trenutno je ozlijeđen, ali otišao je bodriti svoju momčad u drugom kolu Europa lige koju su Danci igrali protiv Malmoa.

Kako je Malmo od glavnog grada Danske udaljen svega pola sata vožnje, Mudražija je u vlastitom aranžmanu otišao pogledati utakmicu. Mudražija je do Malmoa vozio podosta neoprezno i brzo, a sve je uživo prenosio na Instagramu. Njegovi navijači su zbog toga vrlo burno reagirali i opomenuli ga jer, realno, mogao je izazvati tešku prometnu nesreću i ugrožavao je svoj i život drugih sudionika u prometu.

Davor Javorovic/PIXSELLFoto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ispričao se na Instagramu

Bivši nogometaš Osijeka se nakon svega ispričao putem Instagrama.

“Napravio sam veliku pogrešku na putu prema Malmöu kamo sam išao podržati svoju momčad. Nisam razmišljao o svojim postupcima i želim se ispričati svima, fanovima i ljudima koje sam stavio u potencijalnu opasnost. To se više nikad neće dogoditi”, korektno je napisao Mudražija.

Instagram
InstagramFoto: Instagram

Povratak na Net.hr