UGLEDNI SPORTSKI LIST RAZVALIO DVA HRVATSKA NOGOMETNA DRAGULJA: / 'Je li ih možda netko vidio?'

Image
Foto: AFP

'Pa je li itko vidio Alena Halilovića i Antu Ćorića?'

12.10.2018.
13:21
AFP
VOYO logo

"Pa je li itko vidio Alena Halilovića i Antu Ćorića?" Pita se ugledni talijanski sportski list Corriere dello Sport u petak i donosi popis igrača koji su u tekućoj sezoni ostali na marginama Serie A. Među njima su se našla i dvojica bivših dinamovca, Halilović i Ćorić, koji ove sezone još nisu imali pravi debi za svoje klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljivani kao najveći hrvatski nogometni dragulji

Talentirani nogometni dvojac bio je najavljivan kao najveći hrvatski nogometni dragulji. Kad je iz Dinama prelazio u Barcelonu, u kojoj se nikad nije nametnuo, Halilovića su mediji nazvali "balkanskim Messijem", a Ćorića se u razgovorima u nogometnim krugovima, među navijačima i novinarima, nazivalo igračem nogometnog štiha i inteligencije poput Bobana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić zabio gol, Halilović igra protiv Grčke

Halilović je ljetos iz Las Palmasa stigao u Milan željan igre i daljnjeg nogometnog razvoja, dok je Ćorić Dinamo zamijenio Romom. Ono što im je zajedničko jest da obojica u Serie A dosad imaju odigranih točno nula minuta.

Međutim, Ante je u prijateljskoj utakmici protiv niželigaša Lupe zabio gol, dok će Halilović zajedno s Nikolom Vlašićem voditi mladu reprezentaciju U-21 u petak u Puli protiv Grčke u najvažnijoj utakmici, onoj koja vodi na Euro. Možda im to pomogne u osiguravanju nešto boljeg statusa u svojim klubovima. No, oboje su sad u drugom planu. Nema ih nigdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić na posudbu u Empoli?

Corriere dello Sport najavljuje ništa svijetliju budućnost za Ćorića koji ni u Dinamu nije potvrdio svoj golemi potencijal.

Prema pisanju Talijana, Ćorić bi već ove zime mogao na posudbu u Empoli, 18. plasiranu momčad talijanske lige, gdje bi mogao dobiti priliku za kaljenje i konačni start u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo