UGLEDNI L'ÉQUIPE: / 'Monaco dovodi mladu Dinamovu zvijezdu'; Bjelica ostaje bez svog supertinejdžera

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot L'Équipe

Uskoro bi trebali potpisati mladog hrvatskog reprezentativca

29.8.2018.
21:08
PIXSELL/Screenshot L'Équipe
VOYO logo

Prema pisanju uglednog francuskog sportskog lista L'Équipe-a, mladi Dinamov lijevi bek David Čolina uskoro će potpisati za Monaco gdje bi se pridružio bivšem hrvatskom reprezentaticu, jednom od junaka hrvatskog povijesnog srebra na SP-u, Danijelu Subašiću...

Za 25 milijuna eura doveli Benjamina Henrichsa

Čelnici Monaca nedavno su za 25 milijuna eura doveli Benjamina Henrichsa iz Bayer Leverkusena, a uskoro bi trebali potpisati i mladog hrvatskog reprezentativca. Njime bi u momčadi dobili igrača u defenzivnom dijelu za budućnost i pojačali konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CITY I ARSENAL U BORBI ZA HRVATSKOG TINEJDŽERA: Zaludio ih dečko koji je oduševio golčinom na Euru

L'Équipe javlja i kako je u srijedu talijanski novinar Alfredo Pedulla javio kako David Čolina napušta Dinamo, s kojim ima ugovor do 2019. Osamnaestogodišnji Čolina u Monaco bi trebao otići za milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo odbio dvije ponude

Dinamo je ranije za U17 reprezentativca Hrvatske odbio dvije ponude, jednu od 500 drugu od 800 tisuća eura. Trener Dinama Nenad Bjelica vidio je Čolinu kao zamjenu za Marina Leovca na lijevom beku, no morat će pronaći drugog igrača za tu ulogu.

Mirror: Jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša u Europi'

Vrijedi spomenuti kako su se za Čolinu ranije raspitivali Juventus i Manchester City. U svibnju 2017. godine, britanski tabloid Mirror pisao je za Čolinu da je jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša u Europi i da su na njega, osim Cityja i Arsenala, bacili oko i klubovi iz Italije, Španjolske i Njemačke. Također, iste je godine na U-17 Euru kojem je naša zemlja bila domaćin, oduševio briljantnim pogotkom u remiju (1-1) protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo