UGLEDNA ŠPANJOLSKA MARCA RASPISALA SE O DINAMU: / 'Jedna stvar ih čini jako opasnim protivnikom'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Španjolska Marca naglašava koliko je Dinamo neugodan protivnik u Ligi prvaka

17.9.2019.
11:28
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Iako se to možda nama u Hrvatskoj ne čini tako, Dinamo je itekako postao hit u Europi. Najbolji dokaz za to jest činjenica da ugledni strani mediji sve češće pišu o Dinamu u pozitivnom kontekstu. Do sada se o Dinamu uglavnom pisalo u kontekstu transfera, dakako onih skupljih od 15 milijuna eura i onih koji su se ticali "lige pet" ili u kontekstu Zdravka Mamića.

Međutim, danas se piše o Dinamovoj igri, opasnosti koju ona nosi, odnosno o igračima koje je trener Nenad Bjelica profilirao i izgradio kao izvanserijske. Lijepo je stoga vidjeti kako jedan od najuglednijih sportskih dnevnika u Europi, španjolska Marca, naglašava koliko je Dinamo neugodan protivnik u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijašnjih godina, realno, Dinamo je bio kanta za napucavanje u Ligi prvaka, protivnik kojeg su svi željeli, suparnik na kojem se nabijala gol-razlika i momčad na koju se išlo s rezervnim snagama. E, sada se priča promijenila. Dinamo je, možemo to slobodno reći, konkurentan i sposoban nauditi jačima od sebe, a to je prepoznala i Marca.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

21.08.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Rosenborg BK. Bruno Petkovic, Dani Olmo, Mislav Orsic, Petar Stojanovic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Olmo ključan igrač

Španjolci su istaknuli Dinamove prednosti i zaključili kako Bjeličina ekipa može izazvati veliku opasnost. Evo kako to objašnjavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvajač 13 od 14 zadnjih hrvatskih prvenstava vraća se u Ligu prvaka nakon dvije godine pauze s Danijem Olmom kao svojim najjačim oružjem. Glavni igrač mlade španjolske reprezentacije u osvajanju Europskog prvenstva najveća je zvijezda Dinama, koji vjeruje da se može nositi s najboljima. Dinamo već drugu sezonu igra u gotovo istom sastavu, a u momčadi Nenada Bjelice ima nekoliko hrvatskih reprezentativaca, što ih čini strašno opasnim protivnikom", stoji u Marcinom opisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo