UGLEDNA ŠPANJOLSKA MARCA OBJAVILA ORGAZMIČAN ČLANAK O OLMU: / Ovakav hvalospjev rijetko se viđa

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ističu kako je njegova uloga na terenu bila krucijalna.

19.9.2019.
17:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nije zabio, nije niti asistirao, a odigrao je jednu od najboljih utakmica ove sezone u dresu Dinama. Mladi španjolski "wonderkid", Dani Olmo, brirljirao je u utakmici prvog kola Lige prvaka u kojem je Dinamo na svom terenu razbio Atalantu s 4:0. Olmo je odigrao zaista sjajno, razigravao je, driblao, kreirao, dodavao, otvarao prostor i svakako je zaslužio visoku ocjenu i pohvalu. I dobio ju je. I to od ugledne španjolske Marce.

Kapetan mlade španjolske reprezentacije često je gost stranica španjolskog lista, posebice posljednje vrijeme kada mu je vrijednost skočila na 30 milijuna eura i kada se počeo dokazivati u tamošnjoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon demoliranja Atalante, Olmo je opet završio na Marcinim stranicama, a sada su mu napisali orgazmičan hvalospjev kakav se rijetko može vidjeti izvan granica Hrvatske.

"Dani Olmo je Atalanti debi u Ligi prvaka pretvorio u noćnu moru, pripremio je tri od četiri gola u pobjedi Dinama", kažu iz Marce i naglašavaju, "Sjajni potezi prvaka Europe s U21 reprezentacijom Španjolske omogućili su Dinamu da razbije suparnika u fantastičnom prvom poluvremenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

30.07.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratni susret 2. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Saburtalo. Dani Olmo. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Rijetko viđen hvalospjev

Zatim kreću epiteti... "Maksimir je te noći svjedočio pravom solističkom koncertu Danija Olma. Mladi španjolski ofenzivac bio je Dinamovo svjetlo i svaki put kada je primio loptu iza napadača stvarao je opasnost po gol suparnika. Iako nije postigao gol, bio je glavna zvijezda zagrebačke noći", dali su si malo oduška španjolski novinari.

Ističu kako je njegova uloga na terenu bila krucijalna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi gol postignut je nakon njegovog udarca, za drugi je krasno poslužio Leovca vanjskom, a kod trećeg je Dinamu omogućio brojčanu nadmoć. Tako je ujedno i onemogućio Atalantu da pokaže atraktivan nogomet kojim je prošle sezone zadivila Italiju", opisuje Marca te podsjeća na njegov potez kojim je raspalio publiku, "Olmo je zapalio publiku i dodavanjem petom za Petkovića koji je tako serviranu loptu propustio zabiti u gol".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo