VIDEO: / Stize kazna! Platini je poludio zbog ove svinje!

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) pokrenula je postupak protiv varsavske Legije zbog uvredljivog transparenta njezinih navijaca na racun krovne kuce europskog nogometa.

2.9.2014.
6:43
VOYO logo

Navijaci Legije ljuti zbog izbacivanja iz Lige prvaka istaknuli su transparent sa slikom svinje koja je imala znak UEFA-e, uz slogan "Nogomet nije vazan, ali novac jest". Transparent je bio izvjesen tijekom utakmice protiv kazahstanskog Aktobea u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Uefa je kaznila Legiju jer je u uzvratnom dvoboju 3. pretkola protiv Celtica za poljski klub posljednje tri minute odigrao kaznjeni igrac Bartosz Bereszynski. On je dobio crveni karton u posljednjem Legijinom susretu prosle sezone protiv APOEL-a i suspendiran je na tri utakmice. Propustio je dvije utakmice protiv St. Patricksa i prvi dvoboj protiv Celtica, no UEFA je utvrdila kako Bereszynski uopce nije bio prijavljen za 3. pretkolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jv6pNQeFjyg

Legia je u dvije utakmice s ukupnih 6-1 (4-1 i 2-0) ponizila Celtic, no zbog administrativnog previda je kaznjena. Poljski sastav ciji je kapetan hrvatski nogometas Ivica Vrdoljak, u prvom je susretu slavio 4-1, no uzvrat je registriran rezultatom 3-0 za Celtic sto je bilo dovoljno Skotima za prolaz dalje. Uefa je poljski klub kaznila prosle sezone zatvaranjem dijela stadiona zbog rasistickog ponasanja navijaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo