TOGA SMO SE BOJALI: / Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske U-21 reprezentacije zbog nastupa neprijavljenog mladog reprezentativca Ivana Fiolića u utakmici kvalifikacija za Euro U-21 protiv Estonije.

30.3.2016.
13:36
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Podsjetimo, nogometna reprezentacija Hrvatske do 21 godine u ponedjeljak je u Zaprešiću pobijedila Estoniju 2:1 i stigla do jako važne pobjede u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. No, nakon utakmice pojavila se vijest da bi mladim Vatrenima mogla biti oduzeta tri osvojena boda zbog bizarne pogreške, nastupa nogometaša koji nije smio zaigrati protiv Estonije. Za hrvatsku reprezentaciju na početku drugog poluvremena u igru je ušao nogometaš Lokomotive Ivan Fiolić koji nije bio niti u zapisniku utakmice.

Image
Image

Ivan Fiolić

Uefa ponovno ima posla sa Hrvatskom

Sve ovo znači da posla ponovno ima Uefina Disciplinska komisija koja je, podsjetimo, nedavno zbog slične situacije izbacila Dinamove juniore iz Lige prvaka. Iako se Estonija nije žalila, za očekivati je da će utakmica biti registrirana rezultatom 3:0 za poraženi sastav. Bitno za napomenuti kako Uefa prilikom ovakvih slučajeva propisuje kaznu oduzimanja bodova, registracijom susreta 3:0 za protivnika i novčanom kaznom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠOK U MAKSIMIRSKOJ 128: /

Dinamo ipak izbačen iz Lige prvaka

Mladi Vatreni vodeći u skupini 6

Hrvatska reprezentacija je vodeća u skupini 6 sa 18 bodova iz sedam utakmica, a jedini poraz doživjela je protiv Španjolske u Rijeci (2-3). Naši nogometaši imaju pet bodova više od Švedske i Španjolske, ali Šveđani su odigrali dvije, a Španjolci jednu utakmicu manje.

Do kraja kvalifikacija mladi hrvatski reprezentativci još moraju odigrati obje utakmice protiv Šveđana te gostovati u Gruziji. Na završni turnir će se izravno plasirati devet pobjednika skupina, a četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije plasirat će se u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo