Srnina obrana je bila uzalud: Stigla je optužnica!

Europska nogometna federacija (UEFA) optužila je Šahtarovog brazilskog napadača Luiza Adriana zbog 'kršenja načela ponašanja' u susretu 5.

21.11.2012.
19:54
VOYO logo

Luiz Adriano je u Šahtarovoj pobjedi 5:2, kojom je klub iz Donjecka osigurao plasman u nokaut-fazu uoči završne runde, sudjelovao s trima golovima. No, ostala je velika mrlja nad njegovim prvim pogotkom u 26. minuti, kojim je u potpunosti obezvrijedio fair-play.

Iako je Šahtar tom prilikom vraćao loptu domaćim igračima Nordsjaellanda, nakon sudačkog podbacivanja, u sve se umiješao Luiz Adriano koji je oteo loptu, sjurio se prema suparničkim vratima i zabio pogodak za 1:1. Domaćini su bili konsternirani i opravdano su osuli paljbu po Brazilcu zbog njegovog nesportskog poteza. Šahtarov trener Mircea Lucescu se kasnije ispričavao Dancima, kojima je to bila slaba utjeha. Uzaludna su bila i objašnjenja Darija Srne koji je pokušao obraniti potez suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je otvorila disciplinski postupak protiv Šahtarovog brazilskog napadača, a presudu će donijeti idućeg utorka. Adrianu prijeti jedna utakmica suspenzije, koju bi u tom slučaju odradio 5. prosinca u ogledu protiv Juventusa. Momčadi iz Torina u tom ogledu je potreban jedan bod za prolaz skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo