Talijani pomagali nerede: HNS otkrio istinu o skandalu u Milanu!

18.11.2014.
13:39
VOYO logo

"Šteta će biti velika, Uefa nam je poslala izvješće na 15-ak stranica u kojima su i slike s kukastim križevima. Nitko normalan ne može opravadati ono što se događalo u Milanu. Vjerujemo da će novčana kazna biti velika, o ostalom još ne želimo prejudicirati. Sve će se znati kroz desetak dana", rekao je Vrbanović.

Divljanje hrvatskih navijača na tribinama San Sira i ubacivanje baklji u teren zamalo je rezultiralo trajnim prekidom susreta, ali srećom se situacija uspjela smiriti, a i sudac Björn Kuipers bio nam je naklonjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ad9gq

"To je bila koordinirana akcija. Atentat na hrvatski nogomet. Ali utakmica nije prekinuta samo zbog suca i igrača", dodao je Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije propustio spomenuti niti talijanske propuste u osiguranju.

"Pa na stadion se moglo unijeti što se htjelo. Navijače nitko nije pregledavao. Talijani su nas doslovno izručili huliganima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njega se nadovezao Cvrk.

"Talijani su napravili puno da utakmica ode u neželjenom smjeru. Ne želim govoriti je li to slučajno il namjerno. Mi smo odgovorni za svakog navijača na stadionu i tako ćemo i postupati. Zajedno smo postupali, dogodilo se što se dogodilo", rekao je Cvrk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo