UEFA IZABRALA: / Čak sedam igrača Seville i jedan Hrvat našli mjesto u najboljoj momčadi Europske lige

Image

Osvajač Europske lige Sevilla ima veliku čast da u idealnoj momčadi Europske lige ima šak sedam igrača.

21.5.2016.
10:42
VOYO logo

Klubu iz Andaluzije Europska liga je već domaće natjecanje. Sevilla je ukupno u svojoj povijesti osvojila pet puta Europsku ligu, što je rekord. Uz to, Andalužani su ovo drugo po jačini europsko klupsko nogometno natjecanje u srijedu osvojili po treći puta uzastopno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uefa je, stoga, objavila ekipu od 18 igrača u koju je po pozicijama, prema izboru svojih stručnjaka, svrstala najbolje igrače tek završene sezone, a među njima se našao i jedan Hrvat. Riječ je o kapetanu reprezentacije Hrvatske i ukrajinskog Šahtara Dariju Srni.

David de Gea rezerva Soriji

Od ostalih igrača koji su se našli u idealnoj momčadi natjecanja, tu su Sevillin vratar David Soria i njegova rezerva David de Gea iz Manchester Uniteda. Tu su još u obrani, uz Srnu, Sevillini Mariana i Adila Ramija, Dortmundov Mats Hummels i Tottenhamov Alderweirelda. U veznom redu španjolski klub ima trojicu, N`Zonzija, Krychowiaka i Banegu, finalist Liverpool ima dvojicu EmreaCana i Coutinha, a tu su i Dortmundov Gonzalo Castro i Šahtarov Marlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje napadače predvode Sevillin heroj Kevin Gameiro i napadač Bilbaa Aritz Aduriz, te Dortmundova mašina za golove Aubameyang i Villarrealov Cedric Bakambu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo