Mozak je europskog prvaka, ali nije dovoljno dobar za momčad godine!?

Europska nogometna federacija (UEFA) objavila je u petak najbolju momčad za 2014. godinu koju su svojim glasovima izabrali navijači.

9.1.2015.
16:48
VOYO logo

Ukupno je glasovalo 8.410.413 ljubitelja nogometa, a najviše je glasova dobio napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo (598.287). Bilo je nominirano 40 nogometaša, četiri vratara, te po 12 braniča, veznjaka i napadača.

Momčad je sastavljena po sustavu 4-3-3, a čine je vratar Manuel Neuer (Bayern), braniči Philipp Lahm (Bayern), Diego Godin (Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid) i David Alaba (Bayern), veznjaci Toni Kroos (Bayern/Real Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid/Manchester United) i Arjen Robben (Bayern), te napadači Lionel Messi (Barcelona), Zlatan Ibrahimović (PSG) i Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/C578dHPBiMY

Modrić i Rakitić su bili nominirani među veznim igračima. Modriću je to bila druga nominacija u karijeri, bio je nominiran i 2011., a dobio je 195.138 glasova, dok je Rakitić skupio 69.903 glasa. U poretku veznjaka Modrić je na osmom mjestu po broju glasova, dok je Rakitić posljednji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo