UEFA DONIJELA VAŽNU ODLUKU: / Hrvatska dobila još jednog suparnika u predstojećim kvalifikacijama!

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila je još jednog suparnika u kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, potvrdila je u četvrtak Europska nogometna federacija (UEFA).

9.6.2016.
20:36
AFP
VOYO logo

Kao što se i očekivalo, u skupinu I, u kojoj je i Hrvatska, uvrštena je reprezentacija Kosova koja je prije nekoliko tjedana primljena u članstvo UEFA-e i FIFA-e. U obzir su dolazile skupine u kojima je prvotno bilo smješteno pet reprezentacija, ali iz sigurnosnih razloga Kosovo nije moglo upasti u grupu s Bosnom i Hercegovinom, pa je jedino preostala ova u kojoj je Hrvatska.

I Gibraltar u kvalifikacijama

Dakako, Kosovari do daljnjega, iz razumljivih razloga, neće moći igrati ni protiv Srbije, potvrdila je UEFA na sastanku Odbora za hitnost. Odlučeno je, također, da će Gibraltar igrati u skupini H u kojoj su BiH, Belgija, Cipar, Estonija i Grčka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Hrvatske i Kosova, u skupini I su i Finska, Island, Turska i Ukrajina. Raspored utakmica je napravljen ranije, ali sada u njega mora biti uvrštena i najmlađa europska država. Prema sadašnjem rasporedu, Vatreni bi kvalifikacije trebali otvoriti protiv Turske, s kojom će se sudariti i ove nedjelje u prvom nastupu na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo