UDRUGA NAŠ HAJDUK TUŽIT ĆE IGORA ŠTIMCA: / 'Možda ga to potakne da se dodatno educira'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Možda ga tužba potakne da se dodatno educira'

21.8.2018.
12:58
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Proslavljeni bivši hrvatski nogometaš Igor Štimac je u razgovoru za RTL optužio udrugu "Naš Hajduk" za loše stanje u klubu, a među ostalim je kazao da su oni glavni koje 'treba za onu stvar objesiti na Rivi pa da ih svatko usput može pljucnuti'. Nije se dugo čekalo na odgovor iz udruge "Naš Hajduk":

ŠTIMAC OPLEO PO UPRAVI I UDRUZI NAŠ HAJDUK: ‘Treba ih za onu stvar objesiti na Rivi pa da ih svatko usput može pljucnuti’

"Udruga Naš Hajduk ni ne očekuje da će Igor Štimac znati iščitati javno dostupne podatke, no svejedno ćemo ga tužiti za laži i klevete izrečene u televizijskom obraćanju. Možda ga tužba potakne da se dodatno educira. Prijetnje čovjeka zaslužnog za Hajdukovu najsramotniju europsku blamažu nećemo prijavljivati nadležnim institucijama, jer se ne možemo sjetiti ni jednog obećanja Igora Štimca koje je ispunio. Svejedno, mi mu ipak želimo sreću u daljnjim neuspješnim direktorskim, kladioničarskim, ugostiteljskim i inim poduhvatima, a pogotovo trenerskim - da još koji klub uspješno ne uvede u niži rang natjecanja. Našim članovima i dalje odgovaramo kao i do sada, planove smo iznijeli na skupštini udruge, a naša suvlasnička očekivanja od kluba na Glavnoj skupštini HNK Hajduk Split š.d.d., gdje je tome prvenstveno i mjesto", poručili su iz Našeg Hajduka, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo