Modrić objavio: 'Izbornik je tako odlučio!'

11.11.2014.
15:32
VOYO logo

U Zagrebu je ostalo 13 najboljih igrača, dok se u Londonu nalazi 19 reprezentativaca. Milanski ogled protiv Italije u Zagrebu će čekati Danijel Subašić, Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Danijel Pranjić, Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Ivica Olić, Mario Mandžukić i Andrej Kramarić.

Modrićev stav zapravo je sukus razmišljanja među reprezentativcima koji će se pripremati u Zagrebu za Italiju, dok će se igrači iz drugog plana hrvati s Messijem i društvom, pokušavajući se nametnuti izborniku Niki Kovaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakom bi igraču bila želja igrati protiv Argentine, ali izbornik je odlučio da ostanemo u Zagrebu i što bolje se pripremimo za Italiju, jer nam je to glavni cilj", rekao je Andrej Kramarić, u ovom trenutku jedan od najboljih europskih strijelaca, čiji suigrači iz Rijeke, čak njih sedmorica, čine glavninu kandidata za londonski sraz s Argentincima.

"Svi dečki su zasluženo tamo gdje jesu. Sigurno će im biti poseban trenutak zaigrati za Hrvatsku protiv Argentine. Očekujem njihovu dobru igru. Sve su to pametni i zreli momci, svjesni su što ih čeka i što trebaju napraviti", istaknuo je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4NnFdrOnYDM

Luka Modrić je optimist što se tiče oba nastupa Vatrenih u ovom tjednu i ne strahuje od mogućeg rezultatskog kraha reprezentacije koja je u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da će ostaviti dobar dojam. To im je velika prilika za dokazivanje. Mislim da nemaju nikakvog straha i da će pružiti dobru partiju, a navijat ćemo svim srcem da izvuku i dobar rezultat. Očekujem da će pružiti dobar otpor", rekao je Modrić kod kojeg, kao i kod ostalih suigrača, ipak postoji žal što neće dobiti priliku odmjeriti snage sa svjetskim doprvacima.

"Bilo bi fenomenalno odigrati jednu veliku utakmicu protiv Argentine. Sjećam se svog debija i bilo bi lijepo opet zaigrati protiv njih. No, takva je izbornikova odluka i nadam se da će nam taj odmor, to neigranje, pomoći da se dobro osvježimo i pripremimo za nedjelju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U dvoboju protiv Talijana na San Siru, Modrić će već prema običaju imati jednu od ključnih uloga, a posao će mu biti nešto lakši s obzirom da će domaćin biti bez Andree Pirla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On im je praktično najbitniji igrač za organizaciju igre i sigurno je da će im puno nedostajati. Većinom je bitka u sredini ta koja odlučuje, daje ravnotežu i premoć ekipi. No, mi moramo svi biti na nivou, ne samo sredina, ako mislimo ostvariti dobar rezultat", zaključio je Modrić.

Na njega se nadovezao Dejan Lovren koji je posebno upozorio na svog klupskog suigrača iz Liverpoola Marija Balotellija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balotelli je vrhunski igrač koji može sve promijeniti u jednoj utakmici. Nezgodan je igrač, vrlo jak, ali ja sam spreman za njega. Super se osjećam i oporavio sam se od ozljede", poručio je Lovren.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo