UDARCI ZA ENGLEZE I TALIJANE: / Hodgson i Conte ostali bez jakih aduta za Euro

Image
Foto: AFP

Engleski izbornik Roy Hodgson i njegov talijanski kolega Antonio Conte saznali su vrlo loše vijesti malo više od mjesec dana uoči početka Europskog prvenstva u Francuskoj.

6.5.2016.
11:09
AFP
VOYO logo

Englezi su ostali bez krilnog igrača Arsenala Alexa Oxlade-Chamberlaina (22) koji će biti izvan pogona između šest i osam tjedana zbog ozljede koljena. Mladi se nogometaš nedavno oporavio od prve ozljede, ali je u ponedjeljak zadobio novu koja će ga ponovno na dulje vrijeme izbaciti s travnjaka.

Verrattijevi problemi s preponama

Hodgson je najavio da će momčad za Euro objaviti već 13. svibnja, tako da je potpuno jasno da Oxlade-Chamberlain neće biti u sastavu. Englezi će, dodajmo, otvoriti Euro 11. lipnja utakmicom protiv Rusije, a u skupini B su i Slovačka i Wales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija je u skupini E s Belgijom, Irskom i Švedskom, ali u tim će utakmicama, kao i u ostatku turnira, biti lišena pomoći svoga jakog aduta Marca Verrattija (23). Veznjak PSG-a već dulje vrijeme ima problema s ozljedom prepona, a stanje mu se nedavno pogoršalo. Gazzetta dello Sport tvrdi da neće biti spreman za Euro osim ako mu se stanje ne počne rapidno poboljšavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verratti je jedan od najvećih talijanskih talenata i gotovo bi sigurno bio u početnoj postavi Azzurra, no čini se da će Conte biti prisiljen potražiti drugo rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo