Nova selidba! 'Mozak' PSG-a odlazi u Inter?

Početkom ovog mjeseca počelo se pisati kako je Leonardo, donedavni sportski direktor francuskog prvaka Paris St. Germaina, povezan s povratkom u milanski Inter.

23.8.2013.
20:50
VOYO logo

Podsjetimo kako je Leonardo odlučio na kraju ljetnog prijelaznog roka napustiti Park prinčeva i to nakon što ga je Disciplinska komisija Francuske nogometne lige suspendirala na 13 mjeseci zbog incidenta koji se dogodio nakon utakmice Le Championnata protiv Valenciennesa.

Nekadašnji sjajni brazilski nogometaš je tako trenutačno bez posla, ali je očigledno kako interesenata za njega ne nedostaje. Inter je prvi u redu, tamo gdje je u sezoni 2010/11 jedno vrijeme obavljao trenersku dužnost, u eri nakon Rafaela Beniteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gotovo sam svakodnevno u kontaktu s ljudima iz Intera. Taj je klub i dalje u jednom dijelu mog srca", rekao je talijanskim novinarima Leonardo i nastavio:

"Apsolutno je moguće da se vratim u Inter. Naravno, preuzeo bih, kada bi se to dogodilo, jednu od direktorskih pozicija, ali zasad su sve priče nagađanja. Vjerujem da su mi vrata Intera otvorena, pa ćemo vidjeti što će donijeti mogući razgovori", rekao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo